Назвали топ-5 б/у автомобілів, які можуть подолати 500 000 км без капітального ремонту

Багато водіїв губляться, приходячи за автомобілем на вторинний ринок. Для тих, кому важлива надійність, експерти склали рейтинг моделей, які можуть подолати 500 тис. км без капітального ремонту. Про це пише «Твоя МАШИНА» .

1. Volkswagen Polo Sedan

Автомобіль має кліренсом 163 мм і багажником об’ємом 460 літрів. Модель натерпілася багато поганих відгуків через дрібних недоліків, але насправді машина показує дивну витривалість і надійність. Також варто відзначити якісне заводське ЛКП і підвіску. Пробіг в 500 тис. Км покажуть варіанти з двигунами 1.4 TSI, а чого не скажеш про агрегатах EA111.

2. Skoda Octavia II

Цю модель не дарма люблять таксисти, адже для машини пробіг в 300-500 тис. Км абсолютно не проблема. Також автомобіль має містким багажником, надійної підвіскою і непоганим оснащенням салону.

3. Ford Focus

Ще одна популярна модель серед таксистів, що означає неймовірну витривалість автомобіля. Краще вибирати екземпляри третього покоління з 1,6-літровими агрегатами. Салон затісний, зате радують хороше оснащення і надійна підвіска.

4. Kia Rio

Нерідко на вторинному ринку моделі другого і третього покоління коштують однаково. Друге покоління може з легкістю подолати 300 тис. Км. Також варто відзначити надійну АКПП, проте «механіка» може підвести. Також слабким місцем є рульовий вал. Зате модель має високу надійність і хорошою комплектацією салону.

5. Lada Vesta

На вторинному ринку можна легко знайти екземпляри 2016-2017 років випуску за привабливою ціною. Найкраще себе показує 1,8-літровий двигун, а ось коробка передач стане проблемою. Є й інші дрібні недоліки, але за такі гроші автомобіль за них можна пробачити.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти