Назвали 5 місць у будь-якому автомобілі, які найшвидше покриваються корозією

Будь-який метал схильний до корозії, але в деяких місцях іржа з’являється швидше. Про те, на які елементи кузова варто звернути увагу, повідомляє Твоя машина.

Пороги

Пороги покриваються іржею у більшості бюджетних автомобілів. Найчастіше саме тут найслабший захист від корозії. Тому відразу після покупки слід вжити необхідних заходів щодо захисту порогів.

Стійки

Часто вогнища корозії виникають у стійках через провисання дверей та повільне руйнування захисного шару ЛКП. Щоб запобігти корозії, слід постійно контролювати ситуацію та своєчасно обслуговувати машину.

Місця кріплення бампера

Куточки крил та місця кріплення бампера – одні з найуразливіших місць. Причому корозію тут помітити важко. Вирішується проблема за допомогою регулярної та своєчасної обробки антикорозійними захисними складами.

Передні арки

Конструктивні особливості крил, лонжеронів, арок та підкрилків дуже вразливі для корозії, особливо зварні сполуки. Найчастіше іржа починає з’являтися після ударів камінням, яке забивається у водовідвідні канали. Вирішується проблема регулярною перевіркою каналів та використанням мовиля.

Петлі та кришки

Також іржа з’являється на всіляких петлях, особливо у рухомих елементів капота та багажника. Найменше страждають дверні петлі. Нерідко іржа забирається і під кришки багажника або капота. Тому рекомендується частіше перевіряти ці місця та підфарбовувати їх.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти