На що слід звертати увагу при виборі відеореєстратора

Відеореєстратор допомагає вирішити спірні ситуації на дорозі. За якими критеріями вибирають відеореєстратор, передає «Твоя МАШИНА».

Якість зйомки

Запис, зроблений у високій якості, допоможе зафіксувати номер машини або обличчя зловмисника. Тому краще брати камеру з роздільною здатністю не нижче 1280×720 або 1920×1080 пікселів та швидкістю зйомки понад 30 кадрів на секунду, бажано 60.

Наявність екрана

Цей пункт не є обов’язковим, але корисним. Додатковий екран дозволяє одразу подивитися останній запис у разі спірної ситуації. Також він допоможе швидше налаштувати відеореєстратор та визначити його положення.

Кут огляду

Чим він ширший, тим більше видно. Оптимальне значення – це 100-120 градусів.

Спосіб кріплення

Воно має бути практичним та зручним, згладжувати вібрації від дороги та надійно утримувати пристрій під час руху. Часто вибирають присоски чи двосторонній скотч. Перший спосіб краще підходить для хороших доріг, а другий – для їзди по купи і ям. Також можна купити відеореєстратор, вбудований у дзеркало заднього виду. Він надійний і заважає огляду.

Циклічність запису

Ця можливість дозволяє записувати відео невеликими інтервалами кілька хвилин. Старі записи автоматично видаляються.

Додаткові роз’єми

Відеореєстратор буде функціональнішим, якщо він має роз’єми USB, HDMI, TV-out. Так можна переміщати запис на різні носії, а також переглядати відео на планшеті, комп’ютері або ТБ.

Паркувальний режим

Функція дозволяє відеореєстратору, який перебуває в «сплячому» режимі та здійснює зйомку без збереження файлів у пам’ять, записувати окремі фрагменти під час спрацювання G-сенсора. Це корисно для машин на відкритих парковках, де є найвищий ризик пошкодження.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти