Водіям назвали способи захистити кузов автомобіля від сколів, подряпин та корозії

Під час експлуатації автомобіль втрачає свій товарний вигляд. Тому лакофарбове покриття можна захистити різними способами, щоб запобігти передчасному зносу, передає «Твоя МАШИНА».

Прозора плівка

Вінілові та поліуретанові захисні плівки можуть уберегти кузов від більшості зовнішніх впливів. Вони не деформуються, не бояться перепаду температури, не вигоряють і повторюють форму кузовних деталей.

Керамічне покриття

Рідкі склади, до яких входять оксиди кремнію, титану, алюмінію та спеціальні полімери, наносяться на кузов і тверднуть, утворюючи міцне покриття. Таке покриття надає машина блиску і забезпечує надійний захист від піску, каміння та притертостей на паркінгу.

Рідке скло

Рідке скло є полімерним покриттям, яке твердне при нанесенні. Воно схоже на кераміку, але склад відрізнятиметься пропорціями хімічних елементів і поступається за міцністю. Тобто рідке скло не захищає від механічних контактів, проте запобігає помутнінню на фарах і захищає ЛКП від попадання піску. Також автомобіль буде менше бруднитися і легше чиститись.

Рідка гума

Цей спосіб полягає в обробці кузова складом, що містить фарбу та каучук. Рідка гума може бути безбарвною або з відтінком, що дозволяє змінити зовнішність машини.

Антикор

Хімічний склад, який використовується для захисту колісних арок, порогів та днища автомобіля. Матеріал вогнестійкий, герметичний та термостійкий. Антикор захищає кузов автомобіля від утворення іржі.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти