Назвали топ-5 недорогих іномарок із пробігом для дівчат

Для дівчат важливо, щоб автомобіль був компактним, маневреним, економічним та стильним. Експерти назвали найкращі моделі для автомобілісток, які можна знайти на вторинному ринку, передає «Твоя МАШИНА».

Mazda 3 II (BL) Рестайлінг

Модель приваблює своєю зовнішністю. Вона добре підходить для міста завдяки компактним габаритам та легкому управлінню. Серед агрегатів доступні 1,6-літровий двигун на 105 к.с., 2,0-літровий потужністю 150 к.с. та 2,3-літровою віддачею 260 к.с. Вони працюють із «механікою» або АКПП.

Nissan Juke I

Цей міський кросовер витрачає мало палива, має широкий список опцій у вигляді аудіосистеми, підігріву сидінь, електрорегулювання та підігріву бічних дзеркал, системи стабілізації. Кліренс в 180 мм дозволяє вільно паркуватися та їздити по засніжених міських дворах. Автомобіль оснащується 1,6-літровим двигуном на 177 к.с., який працює в парі з механічною та автоматичною коробкою передач.

Kia Picanto III

Це яскравий компактний автомобіль, який чудово їде та керується у міському потоці. Машина має невелику витрату палива та другий ряд сидінь. Тут встановлюються мотори 1,0 MPI на 67 л. та 1,2 MPI на 84 к.с., що працюють у парі з автоматичною коробкою.

Opel Corsa D Рестайлінг I

Модель має спортивний характер, гарну динаміку та невеликі розміри та впевнено тримає дорогу. Автомобіль обладнаний кондиціонером, підігрівом керма, дзеркал та сидінь, а також бортовим комп’ютером. Найчастіше зустрічаються моделі з мотором на 1,0 літра та 65 л.с., 1,2 літра на 85 л.с., та 1,4 на 100 л.с. До них йде МКПП та «автомат».

Ford Fiesta Mk6

Компактний автомобіль відрізняється гарною шумоізоляцією, низькою витратою палива і містким багажником на 500 літрів. На вторинному ринку частіше зустрічаються варіанти з 1,2-літровим мотором потужністю 82 к.с. та 1,4-літровим агрегатом на 96 к.с., які працюють у парі з МКПП або АКПП.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти