Назвали кросовери з пробігом, які потрібно обходити десятою дорогою

Автоексперти назвали китайські кросовери з пробігом, які точно не варто купувати, передає «Твоя МАШИНА».

По-перше, обходити стороною потрібно маловідомі моделі. Деякі китайські автомобілі розійшлися маленьким тиражем у кілька сотень авто, тому про них важко знайти будь-яку інформацію. Такими, наприклад, Brilliance V3, Foton Sauvana, Haima 7, Hawtai Boliger, Haval H2. Їх можна взяти у хорошому стані, але варто бути готовим до труднощів.

Ті ж проблеми стосуються моделей, які зовсім недавно вийшли на ринок. Інформація про них ще не встигла з’явитись, тому в процесі експлуатації можуть виникнути труднощі. Це такі машини, як FAW Besturn X80, Chery Tiggo 3, DongFeng AX7 та JAC S5.

Другу групу небажаних авто складають моделі, що швидко іржавіють. Їх знищить корозія буквально за 3-4 роки. Це Brilliance V5, Chery Tiggo T11, Geely Emgrand X7, Zotye T600, Lifan X50 та X60. Гниння починається з підрамників, важелів, стабілізаторів, системи вихлопу, петлі дверей, кермової колонки. Від хромованого покриття не залишається жодного сліду.

Третя група – автомобілі з безліччю регулярних поломок: Lifan X50, Chery Tiggo T11, Zotye T600. На їхній ремонт піде величезна сума, тому брати ці машини не варто.

Автомобілі з четвертої групи загалом непогані, але мають окремі недоліки. Наприклад, rilliance V5 та Geely Emgrand X7 швидко іржавіють, але в іншому показують себе добре. Сhangan CS35, Great Wall Hover H4, H5, H6, Luxgen7 SUV більш стійкі до корозії, але мають недоліки.

Велику увагу слід звернути на трансмісію. У Chery Tiggo T11 та Lifan X60 кульгає 5-ступінчаста МКПП. Варіатори показують вищу якість, але все одно не ідеальну. У повнопривідних машин слабким місцем є роздавальна коробка.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти