Надійність та дешевизна виявились міфом: на що жаліються власники вживаних паркетників

Не всі вживані автомобілі, які входять у всілякі рейтинги, насправді ідеальні. Вони мають свої мінуси. Експерти розповіли, із чим доводиться стикатися власникам цих моделей, передає «Твоя МАШИНА».

Nissan Juke

Досить спірна машина, тому що одним подобається дизайн, інші вважають його непривабливим. У будь-якому разі, 40% водіїв скаржаться на поломки у двигуні у перші п’ять років. Також багато проблем пов’язано з акумулятором та підвіскою. Таким чином, на ремонт витрачається близько 135 тисяч доларів.

Peugeot 2008

У моделі ті ж агрегати, що у хетчбека Peugeot 208: 1,2-літровий двигун на 82 к.с. та 1,6-літровий потужністю 120 л.с. Хоча автомобіль можна назвати кросовером лише з натяжкою із-за кліренсу всього 160 мм, переднього приводу та малої прохідності. Натомість за п’ять років із поломками зіштовхнулися лише 16% водіїв. В основному вони пов’язані з гальмівною системою та підвіскою. На ремонт йде приблизно стільки ж, скільки і у випадку з Nissan Juke.

Ford Fiesta

Автомобіль приваблює міцним лакофарбовим покриттям, сучасними електронними системами, якісними оздоблювальними матеріалами та відмінною керованістю. Але 34% власників зіткнулися з поломками двигуна та підвіски, причому машини навіть виходили з ладу. Ремонт коштував досить дорого – близько 407 тис. доларів.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти