Назвали кращі дизельні вживані автомобілі: довго служать і не ламаються

Не всім подобаються бензинові двигуни – є водії, які вважають за краще їздити на дизельних варіантах. Експерти назвали найкращі моделі, передає «Твоя МАШИНА».

Volvo S60

Друге покоління випускається із 2011 року. Седан виглядає стильно і тішить потужним двигуном. Автомобіль оснащується 5-циліндровими агрегатами на 2 літри та 163 к.с. та на 2,4 літра віддачею 205 л.с. Витрата палива становить приблизно 10 літрів на 100 км.

Honda Accord

Дизельні версії моделі зарекомендували себе як надійні машини. Також варто зазначити, що цей сімейний автомобіль має спортивний вогник. Дизельний варіант випускався у 2002-2008 роках. Слабким місцем став каталізатор, який ламається за 150 тис. км.

Ford Mondeo

З дизельним агрегатом випускалося четверте покоління, яке здобуло хорошу репутацію. Також машина може похвалитися міцним лакофарбовим покриттям і кузовом з непоганою антикорозійною обробкою. Ходова теж не викликає нарікань.

Kia Soul

Цей стильний компактний кросовер вироблявся у 2008-2009 роках. Автомобіль відрізняється також гарною безпекою, високим кліренсом та надійністю дизельних агрегатів. Дизельний варіант оснащувався 1,6-літровим агрегатом на 94 кВт, а на 100 км. витрачається всього 5-7 літрів. Проте багажник замалий.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти