Назвали 5 доступних автомобілів, за які не доведеться червоніти ні на паркінгу, ні на СТО

Придбання машини – це завжди відповідальний крок. Багато шукають доступний автомобіль, але при цьому з хорошими характеристиками. І такі моделі є, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

1. Smart Fortwo

Німецький автомобіль, який буде прекрасно почувати себе в місті завдяки невеликим розмірам. Модель досі користується попитом в Європі. У країнах СНД популярна трохи менше, хоча звернути на неї увагу все ж варто. Сьогодні машину можна знайти з різними силовими агрегатами: бензиновими, дизельними, електронними. Привід найчастіше задній. Коштує авто приблизно 14 000 доларів.

2. Dacia Sandero

Компактний хетчбек побудований на шасі Renault Logan, хоча і не входить в це сімейство. Часто автомобіль можна знайти з переднім приводом і «механікою», але є і повнопривідні версії. Також пропонуються як дизельні двигуни, так і бензинові. Вартість складає близько 8 300 доларів.

3. Hong Guang Mini EV

Китайці теж вміють робити прекрасні електрокари. Ця модель – найбільш продаваний електромобіль в світі, який можна купити всього за 4 400 доларів.

4. Maruti Suzuki Alto

Автомобілі індійського виробництва може і не зрівняються з моделями провідних брендів, але теж заслуговують на увагу. Suzuki Alto – якісна недорога машина вартістю всього 4 100 доларів.

5. Chevrolet Spark

На перший погляд ціна 14 400 доларів не стикується з поняттям «доступний», але все ж варто згадати цю модель. Автомобіль стане хорошим вибором для тих, кому доводиться багато часу проводити в дорозі. На ринку зустрічається як з бензиновими, так і з електронними двигунами. Привід – передній.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти