Назвали найкращі дешеві авто з пробігом: витрачають мало палива і рідко ламаються

Експерти назвали найбільш надійні та економічні вживані авто, передає «Твоя МАШИНА» .

Scion xA (2004-2006 років випуску)

Машина отримала відмінний рейтинг надійності, також вона має хорошу комплектацію. Автомобіль недорогий, та й за обслуговування багато платити не доведеться. Однак нестандартна приборка може збентежити, а ось невеликий салон і обмежений вантажний простір – це вже справжні мінуси.

Toyota Avalon (2000-2008 років випуску)

Надійний і безпечний автомобіль з економним споживанням палива. В салоні комфортно, а шуми двигуна і вулиці не відчуваються. Але відвідування автосервісу будуть дорого коштувати, як і ціна авто від 5 тис. доларів.

Honda Fit (2007-2012 років випуску)

Надійна машина, яка не потребує великих грошових витрат. На заправку теж багато грошей не піде – витрата палива невелика. Але варто згадати незручний інтер’єр салону, а сама машина сильно шумить.

Lexus ES (1997-2006 років випуску)

Бездоганна надійність і безпека не залишає сумнівів, що авто треба брати. Також варто додати, що машина тиха. Через ці достоїнства такі машини зазвичай довго експлуатуються, тому на вторинному ринку дуже складно знайти авто в хорошому стані, на відновлення якого не знадобиться багато грошей.

Mercury Grand Marquis (1996-2011 років випуску)

Машина тиха і комфортна, поїздки будуть приносити одне задоволення. Сам автомобіль надійний і міцний, тобто поломки не будуть докучати. Хоча паливо споживається помітно, а розмір підійде не кожному водієві. Зовнішній вигляд теж подобається далеко не всім.

Toyota Camry (2002-2006 років випуску)

Цю надійну машину можна знайти в різних комплектаціях, при цьому у всіх будуть низькі експлуатаційні витрати. Але потужність базового двигуна може засмутити.

Lincoln Town Car (1998-2011 років випуску)

Невбиваєма потужна машина з просторим салоном. Однак палива йде багато, а великі габарити авто доставляють певні труднощі.

Scion xB (2004-2006 років випуску)

Стильний, надійний і при цьому недорогий автомобіль, який, на жаль, майже не зустрічається з маленьким пробігом. Також машина шумна і вразлива до бічного вітру.

Acura TSX (2004-2008 років випуску)

Привабливий як екстер’єр, так і салон. При використанні показує надійність. Обслуговування не вимагає багато вкладень, тим не менш, в запущених випадках може сильно позначитися на бюджеті. Також можуть здатися незручними маленькі задні сидіння.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти