Назвали найнадійніші французькі автомобілі

Якщо раніше в надійності моделей французького виробництва доводилося сумніватися, то тепер сучасний авторинок Франції пропонує якісні й ексклюзивні автомобілі. Про найкращих з них розповість «Твоя МАШИНА» .

1. Citroen DS5

П’ятидверний хетчбек виділяється солідними, невластивими для даного типу кузовів габаритами і екстравагантної зовнішністю. Салон, оздоблений дорогими матеріалами, теж виглядає розкішно і добре оснащений. Останнє покоління машини займає лідируючі позиції в рейтингах надійності.
Оснащений автомобіль двома дизельними агрегатами і одним бензиновим. Потужність варіюється від 120 до 210 к.с. Також є гібридна версія з одним дизелем і декількома електромоторами.

2. Peugeot 3008

Модель належить до групи кросоверів, але більше нагадує елегантний мінівен або хетчбек зі збільшеною прохідністю. Машина створювалася для міста, звідси і відповідний зовнішній вигляд і невеликий кліренс. Місткий салон оснащений безліччю корисних функцій і систем. Також машина може похвалитися неймовірним комфортом, надійністю і безпекою.
Під капотом знаходяться невеликі, але досить агресивні силові установки, які досить економно витрачають паливо. Це атмосферник або турбодизель об’ємом 1,6-2 літри. Бензиновий варіант такого ж обсягу має потужність від 110 до 163 к.с.

3. Citroen C-Crosser

Модель отримала багато неоднозначних відгуків, але більшість з них пов’язані з суб’єктивними уподобаннями водіїв. На відміну від попередніх моделей, ця машина відрізняється стриманою простотою без вишукувань. Але не можна не відзначити, що автомобіль надійний, практичний і безпечний. Також недорого обійдеться обслуговування.
Машина має місткий салоном і великим багажником. Також після рестайлінгу з’явилася оновлена ​​задні двері, що забезпечує комфортну вантаження і вивантаження речей.

4. Peugeot 4008

Модель поєднує елегантний зовнішній вигляд, стильний салон і багате технічне оснащення. Співпраця з іншими компаніями допомогло зробити автомобіль надійним і безпечним. Машина може комфортно їздити як по місту, так і по бездоріжжю.
Рухають автомобілем бензинові і дизельні агрегати потужністю 150 або 170 к.с.

5. Citroen C4 Cactus

Зовні модель виглядає стильно і сучасно завдяки унікальним деталей. Незважаючи на суперечливі відгуки, Citroen C4 Cactus може конкурувати з багатьма машинами з безпеки і надійності. Цей випуск став максимально практичним, якісним і оригінальним.
Також варто відзначити економічна витрата палива: на 100 км витрачається не більше 3 літрів дизеля. Модель пропонується в декількох комплектаціях з різними силовими установками.

6. C4 Aircross

Модель являє собою грамотну комбінацію переваг кросовера і хетчбека з поліпшеною прохідністю. Є як передній, так і задній привід. Повний потенціал машини можна побачити саме в переднеприводном варіанті. Однак машина не призначена для бездоріжжя.

7. Renault Duster

Напевно, найвідоміший кросовер бюджетного цінового сегмента з найкращим співвідношенням ціни і якості. Модель випускається з переднім і заднім приводом. Машина відмінно справляється з бездоріжжям. Важливою перевагою є широкий спектр двигунів. У базовому варіанті йде 1,6-літровий бензиновий агрегат на 115 к.с.

8. Renault Talisman

Автомобіль належить до бізнес-класу і виглядає вишукано, оброблений дорогими матеріалами і виділяється агресивної радіаторної гратами зі стильною оптикою з боків. Крім запам’ятовується зовнішності, порадують і технічні характеристики машини, а також надійність і функціональність. У машині є багажник на 608 літрів і широке розмаїття допоміжних систем і опцій.

9. Peugeot Partner

Модель випускається в вантажному кузові або може являти собою великогабаритний мінівен сімейного класу. Як вантажна конячка, машина позбавлена ​​численної електроніки та сучасних систем. Але за рахунок потужного надійного двигуна і міцною ходової частини автомобіль справно виконує свої завдання.

10. Citroen Berlingo

Це надійний, функціональний і місткий автомобіль з непоганим технічним оснащенням і зовнішнім виглядом. Модель може використовуватися в якості сімейного автомобіля для тривалих і далеких поїздок. Також доступна версія для комерційних цілей. У пасажирському варіанті на п’ять місць йде величезний багажник об’ємом 3 000 літрів. У семимісцевого виконання він значно менше. В якості силових агрегатів використовуються бензинові агрегати на 110 і 120 к.с. і один дизельний варіант потужністю 90 л.с.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти