Назвали автомобілі, які іржавіють швидше ніж інші

Автоексперти виділили моделі з найгіршим захистом від корозії, передає «Твоя МАШИНА» .

По-перше, хочеться попередити власників автомобілів Renault Logan / Sandero. Іржа може застати зненацька на зварних швах дверей, дверних отворах, дверях знизу, в прихованих порожнинах порогів. Також скрізь, де метал не покритий ґрунтовкою – в першу чергу з боку днища. Тому для машини рекомендується антикорозійна обробка.

Також з цією проблемою стикаються бюжетние кросовери Lifan X60, Renault Duster, Geely Emgrand X7, Mitsubishi ASX і Hyundai Creta. Антилідером стала Skoda Yeti, яка починала іржавіти ще в період гарантійного терміну.

Однак така проблема стосується далеко не всіх автомобілів Skoda. Наприклад, найвищу опірність корозії показали Octavia і Rapid.

Серед машин середнього класу можна виділити Mazda 6 першого покоління. Перші осередки іржі можуть проявити себе вже через дві-три зими. Після шести-семи років експлуатації можуть спостерігатися більш серйозні пошкодження. Вразливіші за все для корозії днище автомобіля.

З машин преміум-класу лідером антірейтіга став Mercedes-Benz 2000-2005 років випуску. Найлегше іржі піддавалися популярні кузова – С-, E- і S-Class. У нових поколінь така проблема не спостерігається.

А моделлю, яка найбільше схильна до корозії, став УАЗ «Патріот». Іржа не обходять стороною навіть нові позашляховики 2018 року випуску. Однак трохи більше року тому УАЗ перейшов на американську технологію і катафорезного грунт нового покоління компанії PPG. Тому стійкість до корозії збільшилася в два рази.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти