Назвали найкращі позашляховики сучасності

В останні роки популярність позашляховиків сильно зросла, тому експерти вирішили назвати найкращі з них. Про це повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Volkswagen Touareg

З плюсів варто виділити хороші ходові якості, які дають високу прохідність і стійкість машини. Технологічний просторий салон зробить поїздку приємною і безпечною, також порадує місткий багажник. Однак кусається ціна і вартість обслуговування. Також доведеться витрачатися на паливо, яке витрачається не найекономічнішим чином.

BMW X3

Машина безпечна і надійна, салон місткий і стильний. Гарна прохідність дозволить долати пересічену місцевість без проблем. Але розчарує стійкість машини і витрата палива. Також змусить сумніватися ціна покупки і ремонту, вартість страховки.

Новий Toyota Highlander

Позашляховик має високу прохідність, містким салоном і маневреністю. Завдяки надійності приватний ремонт не буде потрібно. Мінуси все ті ж: ціна при покупці і обслуговування.

Volkswagen Tiguan

Сильними сторонами є маневреність і якість підвіски. У салоні порадує дизайн інтер’єру, місткість і оснащення. Але двигун витрачає багато палива, багажник малуватий, а якість збірки не на висоті.

Toyota RAV4

Позашляховик прослужить довго і надійно, радуючи дизайном, безпекою, розміром багажника і якістю збірки. Але слабким місцем стала підвіска.

Nissan Qashqai

У машини зручні габарити, які доповнюють маневреність, прохідність і стійкість на бездоріжжі. Але розміри позначилися на багажнику, які втратив частину обсягу.

Renault Sandero Stepway

Це якісно зібраний позашляховик з високою прохідністю, надійною гальмівною системою і хорошими ходовими якостями, і все це за привабливою ціною. Однак страждає маневреність, електроніка і розмір багажника.

Land Rover Range Rover

Машина показує хорошу прохідність, комфорт і маневреність. Салон сподобається своїм дизайном і простором. Однак є висока витрата палива, проблеми з електронікою і велика вартість страховки.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти