Назвали кращі вживані автомобілі: надійні і довговічні

Вибираючи старий автомобіль, багато хто ставить в пріоритет надійність і довговічність. Саме про такі моделі розповість «Твоя МАШИНА».

Toyota Corolla

Вибирати модель можна в будь-якому поколінні, тому що машина не втрачає своєї витривалості. Однак необхідно оглядати автомобіль перед покупкою, щоб вибрати найкращий варіант.

Toyota Camry

Якщо потрібна машина побільше, то можна зупинитися на цьому варіанті. Щодо технічної частини вона трохи складніше, але все така ж надійна і довговічна.

Toyota RAV4

Ця модель вважається міським позашляховиком, але вона добре справляється і з бездоріжжям. Краще вибирати варіант, який не виїжджав за межі траси.

Subaru Forester

Ті ж поради стосуються і до цієї моделі. Єдине, що цю машину експлуатують на бездоріжжі навіть частіше, тому огляди повинні бути ретельніше.

Ford Fusion

Цю машину можна часто зустріти на вторинному ринку, хоча доведеться постаратися, щоб знайти автомобіль в хорошому стані. Але якщо такий варіант знайти все ж вдасться, то можна бути впевненим, що прослужить машина ще дуже довго.

Honda CR-V

Перше і друге покоління зустрічається рідко, а в задовільному стані – ще рідше. Але пошуки того варті. Новіші версії теж можна взяти до уваги, просто вони будуть дорожче.

Audi A6

Цю модель варто брати виключно в хорошому стані. Також варто звертати увагу тільки на прості комплектації з мінімальною кількістю додаткового обладнання.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти