Ferrari за $250 000 впала під час паркування

У житті трапляються різноманітні випадки і навіть в ексклюзивних автосалонах трапляються сумні інциденти. Один з таких нещодавно стався в окрузі Палм-Біч у Флориді в США, де під час переміщення автомобіля Ferrari Roma на ліфті сталася аварія. Ліфт вийшов з ладу і поломка ледве не спричинила пожежу. Місцеві пожежники розповіли на своїй сторінці у Facebook, що завдяки роботі їх команди, вдалося уникнути загоряння та серйозніших наслідків.

Під час транспортування Ferrari щось пішло не по плану і дилер викликав пожежників, сказавши, що ліфт і автомобіль у ньому, вийшов з ладу і їм терміново потрібна команда рятувальників, щоб прибрати всі наслідки аварії. Крім серйозних пошкоджень самого автомобіля, з нього також почав витікати бензин, що могло привезти до пожежі, тому рятувальники відразу встановили резервні гідранти для подачі води.

Для того, щоб евакуювати суперкар довелося викликати спеціальний евакуатор із стрілою, що “ламається”, а також використовувати кілька тросів вантажопідйомністю 22 тонни. Весь процес визволення автомобіля зайняв близько 4 годин, але рятувальники зробили все, що від них залежало, щоб не пошкодити і так розбитий автомобіль, а також інші автомобілі в салоні та саму будівлю. Причину поломки ліфта ще доведеться з’ясувати.

Не пропустите

Этот веб-сайт использует файлы cookie чтобы вам было удобно пользоваться сайтом Принять