Водіям розповіли чим замінити скребок для авто, щоб очистити лобове скло від льоду

Зима – це та пора року, коли ти не можеш просто вийти, сісти в машину і поїхати. Більшості автовласників доводиться очищати свій автомобіль від снігу та льоду. Це потрібно робити для того, щоб забезпечити безпеку на дорозі собі та іншим учасникам дорожнього руху. Але варто пам’ятати, що очищати лобове скло потрібно дуже акуратно, бо можна допустити помилку і скло трісне. Експерти видання “theLime” розповіли водіям, чим замінити скребок для автомобіля, якщо його немає під рукою.

В першу чергу, щоб видалити зледеніння з лобового скла, потрібно добре прогріти автомобіль. Це перший спосіб, але на нього потрібно багато часу.

Другий спосіб – позбутися снігу або інею за допомогою спеціального скребка, який можна купити в автомобільному магазині, або на АЗС. Але якщо скребка немає під рукою, а також немає часу, щоб його купувати, можна скористатися пластиковою карткою.

Вам знадобиться будь-яка стара картка: банківська (кредитна або дебетова), картку на знижку в будь-який магазин, членську картку. Плоский край картки можна використовувати так само, як скребок для льоду, щоб просто зіскребти іній з лобового скла автомобіля.

Пам’ятайте, що в процесі очищення картка може бути легко зламана або пошкоджена водою, якщо вона містить електроніку. Тому найкраще використовувати стару кредитну картку або дебетову картку з терміном дії, що минув, яка вам більше не потрібна.

Не пропустите

Этот веб-сайт использует файлы cookie чтобы вам было удобно пользоваться сайтом Принять