Назавжди забудьте про запітнілі вікна в автомобілі: простий лайфхак у чотири кроки

Кожен власник автомобіля, особливо в холодну пору року, стикався з неприємною проблемою – запотівання вікон. Однак існує просте та ефективне рішення, яке не тільки дозволить позбутися цієї проблеми, а й запобігатиме її повторному виникненню.

Автомобільний експерт Дейв з Epic Automotive Detailing представив чотири простих кроки для боротьби з конденсатом, які зроблять ваше ведення більш комфортним та дозволить назавжди забути про проблему запітнілих вікон.

1. Вибір засобу. Дейв рекомендує використовувати Rain X Anti Fog, один із найкращих продуктів на ринку. Однак у крайньому випадку можна скористатися доступнішою альтернативою – піною для гоління, хоча результати можуть бути дещо менш вражаючими.

2. Підготовка салону. Перш ніж наносити засіб на скло, переконайтеся, що у салоні автомобіля тепло. Вологість також має бути мінімальною, тому переконайтеся, що вологі рушники та інші джерела вологи прибрані.

3. Чистота вікон. Перед нанесенням засобу переконайтеся, що вікна автомобіля чисті. Нанесення на брудне скло може призвести до нерівномірного розподілу засобу та залишити розлучення, що погіршить видимість.

4. Застосування засобу. Перед використанням флакона добре струсіть його. Потім нанесіть невелику кількість засобу на чисту тканину та ретельно протріть лобове скло. Проводьте рухи по колу, потім дайте розчину висохнути протягом трьох хвилин. Нарешті, акуратно та швидко поліруйте скло чистою ганчіркою.

Дотримуючись цих чотирьох кроків, ви зможете насолоджуватися чітким і ясним оглядом через лобове скло та бічні вікна свого автомобіля. Не забудьте, що цей метод можна застосувати до всього скла вашого автомобіля та бокових дзеркал. Ваше водіння стане безпечнішим і комфортнішим, без постійної боротьби із запотіванням вікон.

Источник The Sun
Не пропустите

Этот веб-сайт использует файлы cookie чтобы вам было удобно пользоваться сайтом Принять