Показали 12 автомобільних салонів, гідних королівських осіб

Автомобілі зачаровують людей з різних причин. Швидкість, потужність, прохідність, зовнішній вигляд – всі ці фактори мають значення. Розкіш і комфорт теж відіграють важливу роль. Багато автовиробників заявляють, що інтер’єри їх машин здатні задовольнити найвимогливіших покупців, але лише кілька обраних дійсно процвітає в цій галузі. Вони розширюють межі того, що означає «розкіш», і забезпечують користувачам безпрецедентну якість.

Нижче наведено кілька самих розкішних інтер’єрів на ринку. Незалежно від того, обожнюєте ви щедро прикрашену деревом і шкірою кабіну Bentley або високотехнологічний командний центр нинішньої Audi TT, красиві кабіни – це щось чудове. Об’єднує їх одне – вам зовсім не хочеться виходити з машини.

Хоча здається, що існує нескінченна кількість захоплюючих прикладів автомобільної майстерності, ми рідко бачимо щось воістину екстремальне. У більшості салонів розкішних машин немає нічого цікавого. Вони можуть бути виконані з кращого шкірою і амортизацією, проте часто дуже типові, щоб витрачати час на розмови.

Але деякі виробники розкішних автомобілів вибиваються з ладу інших, коли справа доходить до створення захоплюючих видовищ всередині і зовні. Представляємо вам кращі зразки кабін екстра-класу – воістину вишукані і дорогі, вони виводять уявлення про розкішну поїздку на новий рівень.

1. Rolls Royce Phantom

Rolls Royce – неперевершений майстер у створенні елітних автомобілів, що виділяють позачасову елегантність і шик, а Phantom – символ автомобільної розкоші.

Распашні двері забезпечують безперешкодний доступ в простору кабіну, де пасажири будуть засліплені гламурною атмосферою. Інтер’єр приємно старомодний: тут використовуються багато з методів, відточених за останнє сторіччя. Неповторна обстановка з розкішною шкірою, майстерно доповненою натуральним деревом, склом, овечою вовною і творами мистецтва ручної роботи, надає салону особливий шарм. Круто, дорого і затишно.

Комфорт задніх сидінь, яким Rolls-Royce особливо славиться, посилюється першокласною звукоізоляцією, що забезпечує максимальну конфіденційність. Глазур на торті – «небесне склепіння» з 1536 унікально розташованими «зірками», сяючими через крихітні отвори в шкіряній обшивці даху.

«Phantom – не просто автомобіль, це статус. А кожен клієнт – король », – переконаний бос Rolls-Royce Motor Cars. Відповідно до кредо компанії задовольняються будь-які індивідуальні побажання замовника, що не суперечать безпеці і моральності. «Ми даємо можливість кожному продемонструвати особисті смаки. У секторі розкоші великий потенціал – кому про це знати, як не нам, визнаним майстрам ексклюзиву? », – каже гендиректор.

2. Bentley Bentayga Falconry

Це позашляховик, спеціально розроблений для любителів соколиного полювання.

У ньому є все, що може знадобитися, в тому числі насадка для сокола на центральній консолі і окремі відсіки, в яких можна розмістити корм, пристрій GPS для стеження за птахами, бінокль і шкіряні капюшони ручної роботи.

3. VLF Force 1

Автодизайнер Хенрік Фіскер перетворив спорткар Force 1 в зразок розкоші. Салон укомплектований високоякісними кріслами, тримачами для шампанського, замшевими зарядними відсіками для телефонів на центральній консолі і персональними шкіряними футлярами для сонцезахисних окулярів.

Власники можуть замовити все, що їм потрібно, включаючи холодильник для пляшок між задніми сидіннями.

4. Bentley Mulsanne

Це відповідь Bentley на Rolls-Royce Phantom. Солідний зовнішній вигляд, крім чудової потужності і спритності в управлінні, доповнюється чудовим інтер’єром ручної роботи, які уособлюють справжню розкіш. Кожен салон унікальний з понад 20 варіантами забарвлення, вишуканими тримачами для келихів шампанського і обробкою з дерева, шкіри і металу, обробленого вручну.

Сидіння висуваються і повертаються за допомогою електроніки, мають поперекову опору і регульований обігрів. На додаток всі мандрівники забезпечуються новітніми розважальними функціями. систему кондиціювання повітря можна регулювати з будь-якого місця – вона має чотири окремі зони, що дозволяє налаштовувати температуру і швидкість обертання вентилятора для кожного пасажира.

5. Mercedes Maybach S Class

Maybach створений для цінителів комфорту. Кожне сидіння з відкидною спинкою поставляється з невеликою подушечкою і має індивідуальні функції обігріву, вентиляції та масажу.

На приладовій панелі два дисплея шириною 12 дюймів, приладова область, що настроюється і центральний екран для розваг. Підсвічування можна міняти за настроєм, вибираючи з більш ніж 60 різних кольорів і тем.

6. Rolls Royce Wraith Black Badge

Незрівнянне поєднання технологій і майстерності. Ця модель поєднує сміливий, дуже ефектний зовнішній вигляд з персонально налаштованим інтер’єром (до речі, шість шарів фарби і лаку поліруються вручну і робляться з тих же матеріалів, що і покриття літака-невидимки).

Обстановку можна налаштувати за смаком, додавши специфічні зручності або розважальні функції, включаючи висококласні динаміки Bespoke Audio і масаж сидінь, персоналізовані вишиті підголовники і накладки на сходи.

7. Range Rover SVAutobiography LWB

Британський холдинг Jaguar Land Rover усіма своїми автомобілями прагне уособлювати вершину розкішних подорожей, роблячи кожну поїздку особливою.

Центральне місце в привабливості розкішного SVAutobiography займають задні сидіння представницького класу. Вони пропонують функцію масажу гарячими каменями, можливість відкидання на 40 градусів для максимального розслаблення, підігрів литок і висувні підніжки, регулювання в 22 напрямках і 1,2-метровий простір для ніг.

На задній консолі, крім органів управління, є USB-порти і розетки, що дозволяють використовувати і заряджати практично будь-які пристрої. До речі, покриваюча її красива деревина видобувається і обробляється з використанням «органічних процесів», що забезпечують довговічність і екологічну чистоту. Інтегровані екрани високої чіткості і столики з електроприводом забезпечують пасажирам комфортну роботу і відпочинок. Є тут і охолоджувач пляшок – на випадок, якщо хтось захоче під час поїздки випити шампанського.

8. Bugatti Chiron

Уявіть собі обробку Rolls-Royce в суперкарі з футуристичними технологіями. Схоже враження справляє інтер’єр нового Bugatti Chiron.

Наявність такого рівня вишуканості в автомобілі, здатному розвивати швидкість понад 400 км / год, позбавляє людей дару мови.

9. Maserati Quattroporte Collezione Cento

Шановний виробник елітних спорткарів знає свою справу. Салон шикарний, сидіння з візерунком у стилі Честерфілд виглядають розкішно, рульове колесо і приладова панель з дерев’яними акцентами віддають данину поваги легковим автомобілям минулих років.

Серед цікавих штучок на задньому ряду – центральний підлокітник з додатковим вхідним роз’ємом, док-станція для iPod, порт USB і пара величезних сенсорних екранів, що кріпляться до спинок передніх крісел.

10. Pagani Huayra

Незважаючи на те, що це спортивний болід-суперкар, його інтер’єр настільки ж розкішний, як і все інше. Оточення циферблатів виготовлено з цільних шматків алюмінію і шкіри, а вуглецеве волокно прикрашає практично все, що не є металом екстра-класу.

Сидіння обтягнуті м’якою, але дуже міцною шкірою. Родзинкою Huayra є металевий важіль КПП: зроблений з 67 відкритих частин, він дає водієві уявлення про внутрішню роботу механізму кожен раз, коли той перемикає передачі.

11. Spyker C8 Aileron

Нідерландський автовиробник Spyker Cars створює одні з найбільш захоплюючих інтер’єрів.

Натхненний винищувачами 50-х років, C8 Aileron з надзвичайно відкритим і просторим для спортивного автомобіля салоном має рельєфну алюмінієву приладову панель із закругленими кутами, панорамний люк на даху і розкішну шкіру Hushlof, обтягуючу все інше. На алюмінієвій приладовій панелі є датчики, перемикачі та кнопка пуску / зупинки, схожа на ті, що використовуються в літаках.

12. BMW 740i

Чудовий представник класу люкс, стильний зовні і розкішний всередині, з ексклюзивною обробкою, першокласними матеріалами і безліччю розумних функцій.

Задня зона відпочинку пропонує найвищий рівень комфорту з масажними сидіннями, більш ніж достатній простір для ніг, висувними підставками для максимального розслаблення і сенсорними екранами для управління розвагами. Кожен пасажир також забезпечується сенсорним екраном для перегляду шоу або пошуку напрямків.

Однією з унікальних особливостей 7-ї серії є пакет «Ambient Air Package», що дозволяє пасажирам вибирати з 8 різних ароматів, щоб оновити запах в салоні. Він також має регульоване акцентне освітлення і додаткову чорну обшивку стелі з крихітними світлодіодами, що імітують зоряну ніч.

Источник novate.ru
Не пропустите

Этот веб-сайт использует файлы cookie чтобы вам было удобно пользоваться сайтом Принять