Nissan випустив у продаж кросовер з “автоматом” вдвічі дешевше за Logan: фото

Японський автовиробник Nissan представив бюджетний кросовер Magnite 2024 модельного року, який став найдоступнішим у лінійці бренду. Новинка, представлена на офіційних фотографіях, оснащена автоматичною коробкою передач і пропонується за ціною, яка вдвічі нижча, ніж у Renault Logan.

Згідно з інформацією від CarDekho, Nissan Magnite 2024, орієнтований на покупців, які шукають доступний та сучасний кросовер, отримав невелике оновлення і тепер пропонується з автоматичною коробкою передач.

Автомобіль зберігає ефектний дизайн, що є рідкістю у бюджетному сегменті. Модель була вперше представлена у 2020 році, але продовжує виглядати актуально та привабливо.

Nissan Magnite доступний з двома типами двигунів: 1-літровим (72 к.с.) з механічною та автоматичною коробками передач, а також турбованим 1-літровим (100 к.с.), який працює тільки з механічною коробкою передач. У оснащення входить мультимедійна система з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto, клімат-контроль, дві подушки безпеки та камери кругового огляду.

Ціна Nissan Magnite 2024 стартує від 7800 доларів, що робить його привабливим варіантом для тих, хто шукає бюджетний кросовер із сучасними технологіями та стильним дизайном.

Источник CarDekho
Не пропустите

Этот веб-сайт использует файлы cookie чтобы вам было удобно пользоваться сайтом Принять