На фото показали бюджетную модель Nissan, которая скоро отправится в продажу

У мережі опублікували свіжі фотографії Nissan Micra четвертого покоління (індекс K13), зроблені під час рекламної фотосесії хетчбека.

У вересні 2020 року стало відомо, що четверте покоління моделі Nissan Micra залишиться в строю, коли в мережу потрапили фото оновленого хетчбека. Ці фото прийшли до нас із Мексики, і були вони зроблені під час рекламної фотосесії автомобіля. Можливо, саме там і відбудеться прем’єра.

Його збирають з 2010 року на заводах партнерів Nissan в Азії і Латинській Америці, тоді як в Європі з 2017-го пропонують п’яте покоління моделі під індексом К14.

На передній частині кузова красується нова решітка і фари в стилістиці європейської моделі. Також автомобілю дісталися нові бампери і злегка змінена задня оптика. У салоні змін очікувати не варто. Можливо, оновлений автомобіль отримає розширений список устаткування. До нього увійдуть камера заднього виду, клімат-контроль і мультимедійна система з невеликим дисплеєм.

Моторна лінійка, цілком ймовірно, залишиться колишньою: бензиновий чотирициліндровий атмосферний HR16DE 1,6 (106 к.с.), трициліндровий HR12DE 1,2 (76-79 к.с.) і чотирициліндровий HR15DE 1,5 (102 к.с .). Варіантів коробок теж кілька – п’ятиступінчаста механічна, чотириступінчаста автоматична і варіатор.

Дата прем’єри оновленого Nissan Micra / March четвертого покоління поки невідома. Але відомо, що п’яте покоління моделі, призначене для європейського ринку, скоро стане історією. Компанія вже готує новий Micra, побудований на агрегатах Renault Clio.

Читайте також: Новий Toyota Land Cruiser 2021 вперше зняли на дорогах

Источник autocentre.ua
Не пропустите

Этот веб-сайт использует файлы cookie чтобы вам было удобно пользоваться сайтом Принять