ТОП-5 найкращих авто для студентів

Влітку чимало студентів шукають підробіток, щоб до наступного навчального року придбати авто. Фахівці представили ТОП-5 машин, які ідеально підійдуть студентам.

В якості критеріїв, при складанні рейтингу, фахівці враховували низьку ціну, надійність авто і вартість експлуатації.

5. Volkswagen Golf

Якщо конкретніше, то четверте покоління, яке випускали до 2004 року. На даний момент хетч в хорошому стані в Україні можна купити за ціною від 4-х тисяч доларів (якщо мова йде про авто на українській реєстрації).

4. Dacia Logan

Модель невибаглива і надійна, проте на даний момент складно знайти авто в хорошому стані.  Власники таких авто стверджують, що це містка й безпроблемна машина для щоденної експлуатації. Щоправда, зовнішність залишає бажати кращого. Вона обійдеться на українському ринку в 3-4 тисячі доларів США.

3. Nissan Almera

Це один з конкурентів Golf IV. На такому авто можна не лише на пікнік з’їздити, але й під дискотекою погазувати. Модель 2000-х років може похизуватись надійністю і невибагливість, а також прийнятною ціною – від 3000 тисяч доларів.

2. Mazda 332

Йдеться про модель середини 90-х з 1,5- та 1,6-літровими бензиновими двигунами. Це типова пацанська тачка, особливо, якщо є титани, люк та ксенонове світло. Єдиним недоліком може виявитися погане лакофарбове покриття.

1. Daewoo Lanos

Простий та надійний автомобіль, який вже давно охрестили «народним». На ньому можна легко опанувати ази водіння й ганяти містом у вільний час. А якщо Ланос гарно тюнінгувати та поставити якісну аудіосистему, то йому не буде рівних. Серед переваг варто відзначити – невибагливий двигун, міцну ходову та непогану динаміку. Незважаючи на часті несправності, ця модель дешева в обслуговуванні, а відремонтувати її можуть в кожному гаражі. В Україні пристойний екземпляр можна придбати за 3 тисячі доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти