Названа ціна на гібридну версію Hyundai Sonata

Представлений в лютому на Чиказькому автосалоні, Hyundai Sonata Hybrid нарешті отримав ціну, правда тільки для американського ринку.

Вартість гібридної версії корейського седана стартує з позначки у 27750 доларів США. Таким чином, новинка буде дорожчою від Honda Accord Hybrid за 25620 доларів, але дешевшою від Toyota Camry Hybrid за 28430 доларів.

Витративши ці гроші на електрифікований седан, покупець отримає базову обробку салону, а середня комплектація SEL оцінюється вже від 29900 доларів. При цьому топове виконання Sonata Hybrid Limited буде набагато дорожче гібридної Camry – 35300 доларів США.

Новинка може похвалитися коефіцієнтом опору з показником 0,24. Оптимізовані для аеродинаміки легкосплавні диски, задній спойлер і активні повітряні заслінки — все це сприяє поліпшенню обтічності автомобіля, а ексклюзивний дах з сонячними панелями ще більше підвищує ефективність, пропонуючи додаткові 3 км запасу ходу в день після 6 години зарядки. За даними Hyundai, сонячні панелі забезпечують до 1126 км запасу ходу в рік, в залежності від місця розташування.

Топові версії моделі отримали додаткове обладнання і, отже, збільшена вага, що негативно позначається на ефективності. Однак показники різняться не сильно. Hyundai стверджує, що Sonata Hybrid 2020 модельного року з’явиться в США в наступному місяці.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти