Головні автоновинки мотор-шоу у Франкфурті 2017 року

Франкфуртський автосалон 2017 року пропустять бренди Peugeot, DS, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Nissan, Infiniti, Mitsubishi, а також Volvo, Rolls-Royce і Tesla.

Сьогодні, 12 вересня, у фінансовій столиці Німеччини (Франкфурті) відкриється один з головних за значимістю автосалонів – IAA (Frankfurt Motor Show-2017). Захід традиційно чергується з автовиставкою в Парижі. До 24 вересня на мотор-шоу у Франкфурті представлять безліч новинок, які готуються до європейського дебюту.

Компанія Volkswagen покаже на автосалоні свій новий компактний кросовер, який за своїми розмірами та оснащенням розташується в лінійці марки на щабель нижче за Tiguan. Йдеться про модель T-ROС, розробленої на «тігуановскій» платформі MQB.

Крім нього VW Group привезла до Франкфурту новий позашляховик під маркою Skoda – Karoq. Автомобіль, який є побратимом нового «Кодіак», цілком може вийти на український авторинок.

Однією з найцікавіших новинок мотор-шоу для українських автолюбителів стане нове, друге за рахунком покоління кросовера Dacia Duster. Дизайн нового «Дастера» був розсекречений ще в кінці минулого місяця, і, судячи з усього, серйозних змін в зовнішності цієї моделі чекати не варто, як і швидкої появи її в Україні.

Крім того, в найближчі два тижні на Frankfurt Motor Show-2017 відбудуться офіційні прем’єри нового Volkswagen Polo, Jaguar E-Pace, Kia Stonic, Mercedes-AMG Project One, BMW Concept X7 iPerformance, Bentley Continental GT і нової генерації Audi A8.

Recent Posts

Найкращі автомобілі для їзди по снігу: ТОП-10 недорогих моделей з пробігом

Наближається зима, а з нею і суворі погодні умови, які перетворять будні автомобілістів на справжнє…

18.10.2024

Чому важливо прогрівати двигун за нульової температури: інакше угробите автомобіль

Найближчим часом синоптики обіцяють українцям похолодання і перші заморозки. До такої ситуації автомобілістам слід бути…

18.10.2024

Найкращі вживані автомобілі до 300 000 гривень: ТОП-5 моделей прямо зараз

Знайти дійсно надійний і сучасний автомобіль на вторинному ринку за ціною до 300 000 гривень…

18.10.2024

Недорогі та економічні автомобілі: ТОП-10 бюджетних моделей з меншою витратою палива

Зростання цін і падіння рівня доходів змушує українських автомобілістів шукати більш економні рішення на ринку.…

18.10.2024

Що обов’язково потрібно покласти в багажник автомобіля перед далекою поїздкою: порада механіка

Далекі поїздки здатні піднести неприємні сюрпризи будь-якому автомобілісту. Саме тому до них потрібно готуватися ретельніше,…

18.10.2024

Індикатор EPC в автомобілі: що він означає і чи можна з ним їздити

Деякі автомобілісти іноді помічають на приладовій панелі автомобіля активацію дивного індикатора «EPC». При цьому багато…

18.10.2024