Автомир

Названі кращі седани, які не бояться корозії: можуть служити вічно

Стійкість до корозії вкрай важлива для автомобілів, особливо тих, що були у вжитку. Звичайно, можна полагодити пошкоджені частини, але кузов замінити не варіант. Тому експерти назвали три найбільш стійких до корозії автомобіля, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Audi A6

Німецькі машини прославилися як одні з найбільш надійних, і Audi A6 якраз підтверджує цю думку. Авто продемонструвало досить високу стійкість до корозії навіть при використанні солі і різних хімічних сполук. Кузов моделі оцинкований, тому навіть вживані машини виглядають добре. А вогнища корозії можна легко прибрати без великих витрат.

Volvo S80

Модель преміального сегмента шведського виробництва. Автомобіль з оцинкованим кузовом стійкий до корозії, надійний і безпечний. Але є один недолік – на кузові сколюється фарба, що може привести до корозії. Тому за ним треба ретельно стежити.

Mercedes-Benz S-Class

Модель має високу антикорозійну стійкість. Машина не з дешевих, тому такий захист є великим плюсом, інакше ремонт кузова вимагав би чималих витрат. Як і в інших преміальних авто, якість металу і покриття на високому рівні.

Перераховані машини не назвати бюджетними, тому при покупці на вторинному ринку треба обов’язково перевіряти їх технічний стан.

Recent Posts

Заощадите до 20% пального: як обрати “правильні” шини для автомобіля

Вибираючи автомобільні шини, автовласники найчастіше звертають увагу на їхню надійність та ефективність. Перш за все,…

02.05.2024

9 прихованих функцій автомобілів, про які не здогадуються багато водіїв

Еволюція автомобілів в останні десятиліття рухається настільки величезними темпами, що автомобілісти іноді просто не встигають…

02.05.2024

Готуйтеся витратитися на ремонт: 4 помилки водіїв, які “вбивають” двигун

Двигун є найважливішим елементом автомобіля, ремонт якого може обійтися автовласникові в цілий статок. У зв'язку…

02.05.2024

Купив права в інтернеті: що загрожує водіям із фальшивими документами в Україні

Останніми роками в Україні почастішали випадки використання водіями механічних транспортних засобів підроблених документів. Причому, багато…

02.05.2024

Які автомобілі купують українці: ТОП популярних марок і моделей

У квітні 2024 року український автомобільний ринок продовжує демонструвати стійке відновлення після періоду невизначеності та…

02.05.2024

Моргнув – втратив права: водіїв жорстко карають за безневинне порушення

В Україні існує своя автомобільна культура, яка не завжди узгоджується з вимогами закону та ПДР.…

02.05.2024