Статьи

Назвали топ-5 найкращих міських кросоверів в Україні

Автоексперти назвали найцікавіші міські кросовери, які дебютували у нашій країні в 2021 році.

Nissan Juke

Новий Juke досить місткий для свого класу. У порівнянні з попередником кросовер став на 75 мм довшим, на 35 мм ширшим і на 30 мм вищим. Приріст у габаритах позитивно позначився на просторі салону: запас для ніг задніх пасажирів збільшився на 58 міліметрів, а простору над головою побільшало на 11 міліметрів. Мотор пропонується лише один – літровий бензиновий агрегат потужністю 114 кінських сил. В автомобілі не найкращий інформаційно-розважальний комплекс, немає ні цифрової панелі приладів, ні бездротової зарядки для смартфонів.

Toyota Yaris Cross

Yaris Cross побудований на одній платформі з хетчбеком Yaris, але вони відрізняються як дизайном, так і габаритами. Кліренс Yaris Cross складає 170 міліметрів. Це добре для автомобіля цього класу. Хоча в деяких конкурентів дорожній просвіт навіть більший. Повного приводу немає.

Opel Mokka

Opel Mokka добре оснащений. Тут є система розпізнавання дорожніх знаків, втоми водія та помічник утримання у смузі руху. У максимальній комплектації є великий екран цифрової панелі приладів і двоколірне забарвлення кузова. Під капотом може розташовуватися 1,2-літровий двигун, що видає 130 кінських сил, який працює з 8-ступінчастим «автоматом». Також німці обіцяють 188 міліметрів дорожнього просвіту. Це чудовий показник для міського кросовера. Об’єм багажника становить 350 літрів.

Renault Captur

Captur – місткий кросовер. Об’єм його багажника – понад 400 літрів. З погляду простору цей кросовер виграє у Opel Mokka та Toyota Yaris Cross. Мотор тільки один – 1,3-літровий, бензиновий, але можна вибрати форсовану версію до 155 кінських сил. Renault Captur майже не має систем активної безпеки і навіть відсутня бездротова зарядка для смартфонів.

Chery Tiggo 2 Pro

Найближчим часом до України доїде новинка від Chery – маленький кросовер Tiggo 2 Pro. Автомобіль має кліренс 178 міліметрів і тільки передній привід. Літровий двигун видає близько 100 кінських сил, а 1,5 літровий агрегат – 106 кінських сил. Скільки буде коштувати Chery Tiggo 2 Pro ще невідомо. Але зрозуміло, що це буде найдешевший кросовер серед згаданих. При цьому китайці пропонують непогане обладнання.

Recent Posts

Водіям розповіли, як значно заощадити на паливі, використовуючи “правильні” шини

Зі зростанням температури літо приносить не тільки радість від сонячних днів, а й особливі вимоги…

03.05.2024

Водіям розкрили “секретну” літню функцію автомобільного брелока

Водії, які володіють автомобілями з центральним замком, можуть відкрити для себе нову функцію, яка допоможе…

03.05.2024

Механік назвав одну річ, яка має бути у кожного водія: позбавить від неприємностей

Американський автомеханік із 56-річним стажем роботи Скотті Кілмер стверджує, що простий інструмент може позбавити водіїв…

03.05.2024

Які електрокари краще купувати з річним пробігом: 8 моделей із найвищою амортизацією

Останнім часом в Україні електрокари набувають великої популярності, проте купувати ці машини з салону мало…

03.05.2024

Як вигідно купити машину з салону: названо секрети успішної угоди

Будь-яка купівля автомобіля - це важлива подія, що вимагає не тільки фінансових інвестицій, а й…

03.05.2024

Які автомобілі продаються швидше і повільніше за інші: опубліковано рейтинг

У міру того, як автомобільний ринок еволюціонує, споживачі стають дедалі зацікавленішими в уживаних автомобілях. Це…

03.05.2024