Categories: Статті

5 автомобілів, яких ви більше не побачите на дорогах

Нових авто стає більше на дорогах, натомість старі зустрічаються дедалі рідше. До вашої уваги – п`ятірка авто, які вже скоро буде майже нереально зустріти на дорогах.

Існує безліч факторів через які старі автомобілі “вмирають”, або зникають з доріг загального користування. Іржа, погані погодні умови, й недбале використання самого транспортного засобу. Тим більше, нові автомобілі набагато надійніші за старі, через що доля останніх дуже невтішна.

Чимало з вас добре знають ці моделі. Дехто навіть їздив на них. Але у найближчому майбутньому зустріти їх буде великою вдачею, повідомляє Автоцентр.

1. 1980-1992 Mercedes-Benz S-Class

Ще п’ять років тому потужний W126 S-class був усюди. Навіть зараз є водії, які користуються ним щодня, але їх кількість скорочується. Друге покоління S-Class перебуває в тій фазі, коли автомобілі в поганому стані вирушає на звалище, а в хорошому – до колекціонерів.

З наступного року, до речі, модель другого покоління офіційно класифікуватимуть як класичний автомобіль. Тому надалі такий Мерседес можна буде побачити радше на виставці автомобілів, аніж біля продуктового магазину.

2. 1991-1995 Honda Civic

У 91-95-х роках Civic був на висоті: економічний, продуктивний, комфортний та недорогий. Здавалося, п’яте покоління буде вічним (в деяких регіонах з нормальним кліматом так і є), але здебільшого його важко зустріти без наскрізної іржі на крилах, несправної трансмісії, поганих обвісів, або ж комбінації усіх проблем. Складно було здогадатися що Civic 91–го року буде рідкісним явищем, але це так.

3. 1995-2001 Audi A4

Поява A4 у середині 90-х спантеличила автомобільний світ. З прекрасним сучасним дизайном, інноваційною технікою (перша трансмісія від компанії Tiptronic) і з чудовими манерами водіння, А4-та стала хітом від Audi останніх років. Проте ніщо не молодшає і навіть Ауді. Тому кількість представників вдалої “четвірки” щороку скорочується. Ще не класика, але чекати залишилось не так вже й довго.

4. 1988-1996 BMW E34 5 Series

Коли вона з’явилась у 1988 році, третє покоління 5-ї серії стало величезним стрибком вперед для BMW. Прекрасне керування, стабільність, контроль тяги, велика гама двигунів, симпатична зовнішність – все це зробило Е34 чудовою альтернативою Mercedes E-Class. Але сьогодні справді “живі” екземпляри стають справжньою рідкістю (занадто “гарячими” бувають шанувальники 34-ї БМВ), а ціна достойних машин поза межами реальності.

5. 2000-2005 Kia Rio

На початку 2000-х Кіа Ріо був одним із найдешевших автомобілів. Нехай він був і не найпотужніший, але ціна брала своє. Щоправда, тодішні Кіа не відрізнялися надійністю і високою якістю, тому перше покоління Ріо зустрічається ну дуже рідко. І, напевно, це добре для південнокорейської марки, автомобілі якої з кожним роком стають кращими і надійнішими.

 

 

 

 

 

 

Recent Posts

Двигун під загрозою: що викликає шлам і як його позбутися

Для багатьох автовласників очевидна важливість моторної оливи для роботи двигуна. Воно не лише змащує внутрішні…

20.09.2024

Сім критичних помилок під час заміни моторної оливи, які вбивають автомобіль

Незважаючи на уявну простоту заміни моторного масла, це одна з тих операцій, де навіть невеликі…

20.09.2024

Негласні сигнали водіїв: цього не вчать в автошколі

Комунікація водіїв на дорозі - це ціла система вербальних і невербальних сигналів, яку осягнути можна…

20.09.2024

Найкращі автомобілі з пробігом: ТОП-10 моделей до 25 000 доларів

Якщо ви маєте в своєму розпорядженні певний бюджет, що дозволяє претендувати на купівлю нового автомобіля,…

20.09.2024

Які ознаки вказують на проблеми з форсунками в дизельному автомобілі

Дизельні автомобілі в Україні, як і раніше, користуються популярністю, незважаючи на глобальний тренд на електрифікацію.…

20.09.2024

Механік розповів, як безкоштовно видалити іржу з кузова автомобіля

Поява іржі на кузові автомобіля майже завжди стає вироком для транспортного засобу. Але якщо грошей…

20.09.2024