Статьи

Водіям розповіли, як зняти тонування зі скла автомобіля в домашніх умовах

Для того, щоб зняти тонування, витративши при цьому мінімальну кількість коштів, автоексперти дають ефективні способи того, як це зробити в домашніх умовах.

Крок перший

Опустіть скло приблизно на третину його висоти. Знайдіть край плівки, акуратно підніміть його ножем. Створіть між плівкою та склом зазор, щоб можна було вхопити плівку пальцями.

Крок другий

Міцно вхопіться за край плівки і повільно, дуже повільно і плавно тягніть його вниз і трохи на себе. Також якщо ви зніматимете плівку повільно, то на склі залишиться менше клею. Для зняття можна використати будівельний фен.

Крок третій

Якщо плівка обірвалася, повторіть крок перший. Намагайтеся зняти плівку за один раз, інакше часу на зняття тонування піде у кілька разів більше.

Крок четвертий

Закінчивши знімати плівку зі скла, видаліть залишки клею. Для цього капніть на край серветки “Уайт-спіритом”, намочіть скло і залиште його в такому вигляді хоча б на хвилину. Після чого видаліть розмоклий клей сухою тканиною.

Зняття тонування з лобового скла

При знятті тонування з лобового скла, вам потрібно витратити ще стільки ж часу, як на обидва передні бічні. Принцип той самий, але проблема лише в тому, що в салоні зазвичай тісно, ​​а лобове скло – велике.

Recent Posts

17 тисяч штрафу на рівному місці: про махінації поліції з алкотестером попередили водіїв

Покарання за нетверезе водіння в Україні вкрай суворе. Уже вперше водія, якого викриють на керуванні…

18.05.2024

Механік назвав один вид автомобілів, від яких варто триматися подалі

Відомий британський автомеханік Шервуд Кук-молодший поділився з водіями думкою з приводу купівлі старих машин. Експерт…

18.05.2024

Прав, страховки і техпаспорта недостатньо: з 18 травня більшість водіїв можуть оштрафувати за відсутність ще одного документа

18 травня в Україні набув чинності закон про посилення мобілізації, який зобов'язує військовозобов'язаних громадян призовного…

18.05.2024

Як не купити розвалюху: 4 ознаки поганої машини з пробігом розкрив автомеханік

Купівля вживаного автомобіля може бути вкрай вигідною угодою, але водночас вона таїть у собі низку…

18.05.2024

Перевірте свої права і техпаспорт: водіїв штрафують на 3400 гривень за популярну помилку

Постійні зміни до Правил дорожнього руху можуть стати справжнім випробуванням для деяких водіїв. Частина автомобілістів…

18.05.2024

Навіщо водії зі стажем возять у машині зубну пасту: секрет розкрито

У бардачку досвідченого автомобіліста можна знайти найрізноманітніші предмети, призначення яких відразу зрозуміти може бути складно.…

18.05.2024