Статьи

Назвали топ-10 дешевих автомобілів на автоматі в Україні

Дедалі більше автомобілів у сучасному світі комплектуються автоматичною коробкою передач, що дозволяє комфортно пересуватися, особливо в умовах мегаполісу. Сьогодні пропонуємо ознайомитись з найдешевшими автомобілями з АКПП, які можна купити в Україні на сьогоднішній день.

KIA RIO

KIA RIO другого покоління 2005-2009 років можна взяти в хорошому стані близько 5 тис. доларів. Рестайлінг другого покоління 2009-2011 коштуватиме вже 8 тисяч. Двигун на 1,4 літра видає 97 сил, а витрата палива становить 8-8,5 літрів у змішаному циклі. При регулярній заміні масла 4-ступінчастий автомат проїжджає до 300 тисяч кілометрів.

Nissan Almera Classic

За 5 тисяч доларів можна знайти цілком живе авто. Дана модель має надійний 1,6-літровий двигун, який працює в парі з практично невбиваємою АКПП Jatco.

Chevrolet Lacetti

Ця машина з АКПП доступна відразу з трьома двигунами 1.4; 1.6; 1,8 літра. Автомат досить невибагливий і витримує 250-300 тис. км. при регулярній заміні масла в 50-60 тис. км.

Hyundai Getz

Автомобіль можна знайти як із двигунами 1,4, так і з двигунами 1.6 літра. Коробка тут представлена ​​4-ступінчастим автоматом, який можна знайти на KIA RIO 2-го покоління.

Ford Fusion

Мотор на 1.6 літра не має жодних особливих проблем у разі, якщо ви заправляєте його якісним 95-бензином. Коробка, як і будь-який автомат, не любить важких причепів та довгих пробуксувань на бездоріжжі.

Nissan Note

Двигун досить невибагливий і перетравлює 92-й бензин. Дане авто, як і Nissan Almera, має 4-ступінчастий автомат від компанії Jatco.

Nissan Tiida

На тлі конкурентів автомобіль виділяється приємним зовнішнім виглядом та досить якісними матеріалами обробки салону. Мотор і коробка в автомобілі такі самі, як і на Nissan Note.

Opel Corsa D

Цей невеликий автомобіль найбільш популярний серед дівчат. Двигун машини без проблем проїжджає 300 тис. км, як і коробка AISIN.

Suzuki Swift

Незважаючи на те, що модель вийшла на ринок у 2007-2008 роках, дизайн автомобіля досі не втрачає своєї актуальності, що стане для багатьох значним плюсом.

Recent Posts

Поліція почала “полювання” на водіїв без одного важливого атрибута: як не платити штраф

В Україні існує цілий перелік предметів, експлуатувати автомобіль без яких заборонено ПДР. Є навіть думка,…

28.04.2024

Відбирати права стануть частіше: у поліції закликали запровадити нове покарання для водіїв

В Україні тривають дискусії щодо доцільності зміни системи покарань водіїв за порушення ПДР. Свою думку…

28.04.2024

Залишилося 3 дні: з 1 травня поліція почне масово штрафувати неуважних водіїв

Багато автомобілістів не стежать за змінами ПДР, спираючись на старі знання того "як потрібно їздити".…

28.04.2024

Штраф 680 гривень: де не можна залишати машину у дворі житлового будинку

Автовласники, які мешкають у багатоквартирних будинках, особливо у великих містах, регулярно стикаються з проблемою паркування…

28.04.2024

Як не заснути під час їзди: простий спосіб бадьорить за секунду

Багато автомобілістів часто здійснюють тривалі переїзди, які іноді припадають на особливо небезпечний час доби -…

28.04.2024

Найкращі компактні кросовери: названі ТОП-7 моделей для покупки у 2024 році

Сучасний ринок автомобілів пропонує різноманітні компактні кросовери, які поєднують у собі елементи стилю позашляховика та…

27.04.2024