Статьи

Водневе очищення двигуна: зменшення витрати пального та відновлення потужності двигуна

Утворення відкладень вуглецю притаманно всім типам двигунів внутрішнього згоряння — бензинових і дизельних, турбованих і атмосферних, з непрямим і прямим упорскуванням палива.

Найчастіше відкладення накопичуються в двигунах тих автомобілів, які експлуатуються в міському режимі: низька швидкість, низькі робочі температури, експлуатація автомобілів у заторах, на низьких оборотах і без прогріву двигуна, використання палива та моторної оливи сумнівної якості – все це гарантує швидку появу нагару в двигуні.

У зв’язку з цим український виробник очисних систем для автомобілів Hydroxy Ukraine пропонує інноваційний метод внутрішнього очищення двигуна воднем. Процес відбувається без розбору двигуна, що суттєво економить ваш час та кошти. До речі, водневе очищення є обов’язковою процедурою під час щорічного техогляду в країнах Євросоюзу.

Отже, в двигун через повітрозабірник подається атомарна воднево-киснева суміш. Мотор у цей час працює на холостому ходу з періодичними прогазовками. У камері згоряння запускається процес розщеплення вуглецевих відкладень на молекули. Весь нагар вимивається через вихлопну систему – вуглекислий газ, дрібнодисперсна сажа та брудна рідина. Це дозволяє очистити каталізатор, сажовий фільтр, поршні та поршневі кільця, випускний колектор, свічки запалювання, форсунки, датчик кисню (лямбда зонд), рециркуляційний клапан EGR та турбонагнітач автомобіля.

Процедура є профілактичною та абсолютно безпечною. Вона безпосередньо спрямована на збереження двигуна, а клієнти, які її пройшли, помічають покращення динаміки та компресії, зменшення витрати пального та викиду шкідливих речовин.

Якщо збільшилася витрата палива, двигун підбирає масло, спостерігається сильна димність із вихлопної труби, двигун троїть після запуску і працює нестабільно – ці несправності запускають руйнування і з часом він може вийти з ладу. Саме за перших проявах цих проблем рекомендовано зробити профілактичне чищення двигуна воднем.

При записі на очищення двигуна воднем до 30 квітня клієнти отримують подарунок – знижку 30%. Це можна зробити за телефоном: 067 883 42 65 або у формі зворотного зв’язку на сайті hydroxy.com.ua.

Recent Posts

Найкращі спортивні автомобілі з пробігом: ТОП-10 моделей

Спортивний автомобіль - це покупка, заснована на чистих емоціях. Від розгону до керованості, такі автомобілі…

19.05.2024

ЄС вимагає від України підняти ціни на бензин і дизель: наскільки подорожчає пальне

Нова директива Європейського Союзу про підвищення мінімальних ставок на автомобільне паливо зобов'язує Україну, як кандидата…

19.05.2024

ТОП-5 машин з пробігом, які українці привозять зі США

Останніми роками в Україні зріс попит на вживані автомобілі зі США. Незважаючи на війну і…

19.05.2024

Як поліцейські розпізнають брехню водія: назвали 7 явних ознак

Зупинка автомобіля поліцією - це завжди стрес, але деякі водії при цьому намагаються обдурити патрульних,…

19.05.2024

Штрафують і відбирають права за “неправильні” фари: хто під загрозою

Кожен автомобіліст самостійно підлаштовує свою машину під власний комфорт. Не є винятком і автомобільні фари,…

19.05.2024

Діагностика машини за допомогою смартфона: механік розкрив водіям маловідомий секрет

Іноді власники сучасних автомобілів стикаються з активацією індикатора "Check Engine" на приладовій панелі і просто…

19.05.2024