Статті

Яку машину можна придбати в Україні замість Toyota Camry

Toyota Camry – ідеальний автомобіль і для підприємця, і для чиновника. Та й для сім’ї у японському седані місце знайдеться! Словом, не машина – мрія багатьох українців. З цієї причини купити Тойота Камрі в Україні багато хто хоче. Але чи є альтернативи?

Auto Oboz знайшов автомобілі, які здатні скласти гідну конкуренцію знаменитій японській моделі. Ми навіть знаємо необхідні цифри, щоб порівняти ціну Toyota Camry (831 000 грн) з головними суперниками.

Volkswagen Passat

Щоб ефективно конкурувати з Toyota Camry, потрібно починати з козирів. Таким є німецький VW Passat – дуже шанований в Україні автомобіль.

Модель серед лідерів вживаного імпорту в нашу країну, проте зараз говоримо про нову машину Фольксваген із салону. Така коштує від 1 005 000 гривень.

Skoda Superb

Якщо з якоїсь причини дизайн Passat вам не подобається, концерн VW Group вигадав хитру альтернативу з використанням тих же технічних елементів. Skoda Superb за розмірами відповідає як Passat, так і Toyota Camry, та й виглядає дуже серйозно. Те, що треба від великого седана середнього класу!

В Україні за модель просять від 1 039 000 грн. Добре за мільйон, але своїх покупців Superb у нашій країні знайшла.

Peugeot 508

Несподіваний конкурент Toyota Camry – французький ліфтбек Peugeot 508. Рідкісний автомобіль на українських дорогах. Можливо, відлякує ціна (від 1 028 000 грн ). Але, ймовірно, українці все ж таки звикли у Peugeot купувати кросовери, які користуються популярністю.

Безпосередньо 508 може запропонувати економічність, яскравий дизайн та якісний преміальний інтер’єр. Цінителі вже переконалися!

Mazda 6

Цікаво, що японській Toyota повноцінну конкуренцію здатна скласти японська ж Mazda 6. Не дивно – цей автомобіль приголомшливо виглядає і відмінно їде. Сприймається модель дуже сучасно і старіє повільно. Навіть незважаючи на те, що в актуальному третьому поколінні була представлена далекого 2012 року.

У запасі модель має ще кілька успішних років. Особливо з урахуванням найпривабливішої української ціни у своєму сегменті – від 777 000 грн.

Recent Posts

Які автомобілі витрачають більше оливи: ТОП найбільш ненажерливих моделей

Деякі автомобілі, незважаючи на свою популярність і загальну надійність, мають репутацію "оливожерів". Проблема підвищеної витрати…

16.05.2024

Як правильно очистити автомобіль від пташиного посліду, щоб не пошкодити фарбу

Видалення пташиного посліду з автомобіля вимагає обережного підходу, щоб уникнути пошкодження лакофарбового покриття. Послід може…

16.05.2024

10 доступних кросоверів, на які можна покластися

Останніми роками кросовери набули величезної популярності завдяки своїй універсальності, практичності та меншим габаритам порівняно з…

16.05.2024

Як водієві правильно налаштувати дзеркала в автомобілі: покрокова інструкція

Правильне налаштування дзеркал в автомобілі є ключовим фактором для забезпечення безпеки на дорозі. Інструктори автошкіл…

16.05.2024

ТОП-10 найнадійніших і найдоступніших повнопривідних позашляховиків

Вибір надійного і доступного позашляховика може бути складним завданням, особливо з урахуванням постійно зростаючих цін.…

16.05.2024

Видалення подряпин на автомобілі своїми руками: незвичайний лайфхак

Подряпини на кузові автомобіля - неприємність, з якою стикаються багато автовласників. Зазвичай для їх видалення…

16.05.2024