Статті

Назвали автомобілі, які отримають нове покоління у 2023 році

Життєвий цикл автомобіля триває в середньому сім-вісім років. Оновлення відбувається в середині циклу, приблизно через три чи чотири роки продажу. Це допомагає авто залишитися свіжим без серйозних вкладень.

Багатьом значимим автомобілям у Європі в 2023 році виповниться сім чи вісім років. Більшість із них – дуже популярні моделі, представлені у період з 2015 по 2016 рік.

Ось список автомобілів, які отримають поновлення.

BMW

Наступне покоління BMW 5 серії має стати однією з найважливіших презентацій 2023 року. Цьогорічна серія G30 була представлена ​​в жовтні 2016 року, тому бренд може представити наступний куплет до кінця наступного року. Те саме стосується сестер Mini, Clubman та Countryman.

Ford

Незважаючи на те, що Ford оголосив, що Fiesta наступного покоління не буде, культовому маленькому автомобілю у листопаді 2023 року виповниться сім років. Тим часом у Сполучених Штатах публіка, як очікується, побачить новий Lincoln Nautilus, який був уперше представлений у січні 2015 року як Lincoln MKX.

Volvo

Поки незрозуміло, чи Volvo продовжить продавати свій флагманський седан S90 у тому вигляді, в якому ми його знаємо сьогодні. Великий шведський седан був представлений у грудні 2015 року і може осягнути таку ж долю, як і XC90, перейшовши на повністю електричне покоління. Така ж доля може збагнути і версію універсал V90, яка з’явилася на ринку з лютого 2016 року.

General Motors

Говорячи про GM, Cadillac вже спізнюється із заміною XT5, якому наступного року виповнюється вісім років у США. Однак на фронті Chevrolet поки що не зрозуміло, чи з’явиться нове покоління Camaro. Винищувач Mustang дебютував у своєму нинішньому вигляді у 2015 році, і протягом багатьох років ходили чутки, що він може бути скасований, коли закінчиться пробіг нинішнього покоління. Досі немає жодних новин про майбутнє Chevrolet Equinox, нинішнє покоління якого знаходиться на ринку з вересня 2016 року у США. Бренд, нагадаємо, нещодавно презентував Equinox EV. Тому бензинова версія могла проіснувати ще кілька років.

Hyundai-Kia

У Південній Кореї дует Hyundai Accent / Kia Rio старіє, і очікується, що Hyundai замінить обидва принаймні на основні ринки протягом наступного року. Крім того, у Європі Hyundai i30 виповниться сім років у вересні 2023 року. Будучи ключовою моделлю, має бути прямий спадкоємець, що ми могли наперед побачити за допомогою деяких тизерів.

Mercedes-Benz

Як і BMW 5 серії, його конкурент Mercedes E-класу наступного покоління також є одним із найочікуваніших вистав 2023 року (поточне покоління було представлено у січні 2016 року). Друге покоління Mercedes GLC Coupé також має з’явитися наступного року після вистави «класичної» версії минулого літа.

Nissan

На японському фронті є три продукти, яким судилося змінитись, але майбутнє яких неясно. По-перше, це Infiniti Q60, за ним слідує Nissan Maxima і, нарешті, Nissan Micra, всі вони в даний час перебувають у стадії занепаду свого життєвого циклу. Підтверджено, що Maxima залишить ринок США після 2023 року, але її глобальний статус незрозумілий. Чутки про майбутню смерть Nissan Titan після 2024 року також можуть означати грандіозний вихід повнорозмірної вантажівки.

Renault

У Renault настав час для нового Scenic, але поки що немає впевненості в тому, що мінівен побачить нове покоління вже наступного року. Тим часом Koleos, представлений у квітні 2016 року, як очікується, буде замінений більшою версією нещодавно представленого Austral.

Stellantis

Група Stellantis, яка налічує 14 брендів, має багато роботи в 2023 році. Alfa Romeo Giulia та Stelvio виповниться сім і вісім років відповідно, як і Chrysler Pacifica, представлений у січні 2016 року та чий рестайлінг був представлений у лютому 2020 року. Більш важливим є випадок моделі третього покоління Citroen C3, що знаходиться на ринку з червня 2016 року, чиє нове покоління може стати одним із безпосередніх пріоритетів французького бренду.

Що стосується Fiat, то трьом його моделям буде як мінімум сім років: Mobi та Toro у Бразилії, а також Tipo, представлений у травні 2015 року. Після торішнього рестайлінгу Jeep Compass не отримає нового покоління найближчим часом. Незважаючи на те, що нинішнє покоління було представлене у вересні 2016 року.

Нарешті, пріоритетом Peugeot мають бути нові покоління 3008 та 5008, представлені у вересні 2016 року. Але зараз у цьому напрямі немає нічого певного.

Jaguar-Land Rover

У вересні Jaguar F-Pace виповниться вісім років, і як ключовий продукт бренду ми повинні побачити деякі натяки на нове покоління пізніше цього року. Однак цього, ймовірно, не буде у випадку Jaguar XF, представленого на ринку з березня 2015 року, та Land Rover Discovery, нинішнє покоління якого було представлене у вересні 2016 року.

Tesla

Ніхто не очікує на появу нового покоління Tesla Model X, незважаючи на те, що воно з’явилося на ринку з вересня 2015 року. Model 3 майже така ж стара, вона була представлена ​​у березні 2016 року, але нового покоління не передбачається. Натомість можуть бути невеликі покращення, як це зробила Tesla з Model S, яка продається з 2012 року.

Toyota

Очікується, що друге покоління Toyota C-HR з’явиться на ринку у першій половині 2023 року, коли нинішньому поколінню виповниться сім років. Іншим глобальнішим моделям, таким як пікап Hilux, у травні виповниться вісім років, тому бренду може пора незабаром представити нове покоління, особливо після нещодавнього оновлення Ford Ranger і Volkswagen Amarok. Те саме має відбутися і з Tacoma для американського ринку, яка надійшла у продаж із січня 2015 року.

Volkswagen

В даний час Volkswagen Group налічує 15 моделей, що знаходяться на стадії занепаду свого комерційного життя. Серед найбільш примітних – Volkswagen Tiguan, який надійшов у продаж з вересня 2015 року, Audi A4, представлений на ринку з червня 2015 року, Audi Q5, представлений у вересні 2016 року, та Porsche Panamera, другe за рахунком покоління якe було представлене публіці у червні 2016 року. Для інших моделей, таких як Audi Q7, Seat Ateca, Skoda Kodiaq, Skoda Superb, Volkswagen Atlas та Porsche 718 протягом року також заплановані нові продукти.

Recent Posts

Названо найдешевші кросовери в Україні: список моделей

В Україні кросовери поступово стають найпопулярнішим видом авто. Ці автівки цінують за цілу низку переваг,…

11.05.2024

Назвали 4 погані ознаки того, що машини час позбуватися

У кожної машини є свій ресурс. Він може бути більшим або меншим, але в кінцевому…

11.05.2024

Штраф 120 000 гривень за брудне скло: де водіям заборонено ігнорувати догляд за авто

В Україні водії розглядають догляд за автомобілем як власну прерогативу. Водночас є місця, де за…

11.05.2024

Коли патрульним не можна штрафувати п’яних водіїв: суд виніс рішення

Одне з найсуворіших покарань за порушення за порушення Правил дорожнього руху (ПДР) встановлено в Україні…

11.05.2024

Водіям старше 65 років загрожує позбавлення прав: кому заборонять сідати за кермо

Автомобілістам після певного віку можуть заборонити сідати за кермо в країнах ЄС. Причому, ключовим параметром…

11.05.2024

Штрафу не буде: коли водій може відмовитися показувати документи поліції

Кожен водій в Україні розуміє, що водійські права і техпаспорт на машину - перше, що…

11.05.2024