Статті

3 помилки природи: найгірші французькі авто, які потрібно обходити стороною

Французький автопром багатий своєю різноманітністю, авто місцевого виробництва цінуються по всьому світу. Однак є у тамтешніх автобрендів і невдалі дітища. Експерти назвали три найгірші французькі авто, які рекомендується обходити стороною.

1. Peugeot 1007

Міні-паркетник уперше побачив світ у 2004 році. Компактне авто мало підкорити любителів міських поїздок, але скромні технічні характеристики та сумнівний дизайн стали причинами неминучого провалу моделі.

Двигуни Peugeot 1007 часто виявлялися недостатньо потужними навіть для міських поїздок, а унікальні дизайнерські рішення (як розсувні двері) створювали більше шкоди, ніж користі.

2. Renault Avantime

Спроба об’єднати атрибути купе та мінівена обернулася провалом для Renault у 2001 році. Автомобілісти не оцінили нововведення, вважаючи модель непрактичною. Потужні двигуни також не вразили водіїв, які не могли витиснути з них потрібну продуктивність у потрібний момент.

3. Citroen C15

Цю модель Citroen часто називають комерційним фіаско. Авто, яке мало зробити фурор у сфері комерційних перевезень, але недолік внутрішнього простору, застарілий дизайн і скромна потужність двигуна поставили хрест на амбіціях виробника.

Recent Posts

3 способи посилити ефективність роботи автомобільного кондиціонера у спеку

З наближенням літа і підвищенням температури за вікном водії стикаються з необхідністю правильно використовувати систему…

11.05.2024

ТОП-5 найкращих бюджетних авто з пробігом, які не доставляють проблем власникам

Вторинний ринок продовжує домінувати в Україні, зокрема через прагнення українців заощадити на купівлі транспортних засобів.…

11.05.2024

Ціна злетить до кількох тисяч: як правильно мити машину перед продажем

Правильна деталізація автомобіля не тільки надає йому привабливого зовнішнього вигляду, а й збільшує його вартість.…

11.05.2024

Названо ТОП-8 найкращих компактних автомобілів для міста

Сьогодні маленькі автомобілі водія вже не здаються неповноцінними і смішними. Виробники зробили їх технологічними, маневреними…

11.05.2024

Автоінструктор розвіяв водіям міфи про їзду на авто з майже порожнім баком

Багато водіїв в Україні звикли їздити на своїх машинах доти, доки не загориться індикатор низького…

11.05.2024

Названо найдешевші кросовери в Україні: список моделей

В Україні кросовери поступово стають найпопулярнішим видом авто. Ці автівки цінують за цілу низку переваг,…

11.05.2024