Статті

Водіям розповіли, як голими руками видалити лід із лобового скла автомобіля

У мережі набирає популярність відео, зняте жителем Лондона Джейкобом Каннінгем-Беллом, в якому автомобіліст ділиться своїм лайфхаком з очищення лобового скла автомобілі від льоду голими руками. Для цього методу не потрібні скребки, щітки та пакети з теплою водою.

Джейкоб пропонує зовсім іншу тактику. У відео він впевнено кладе свою руку на крижане покриття. Під впливом тепла від його долоні крига починає танути і відставати від поверхні скла. Далі чоловік легко знімає крижину, що розтопилася, з автомобіля.

Хоча цей метод може не підходити для всіх ситуацій та всіх водіїв, деякі були вражені його ефективністю та оригінальністю. Судячи з реакції глядачів, метод Джейкоба можна оцінити як досить нестандартний та вкрай економічний.

Багато користувачів поставилися до відео з гумором, назвавши автора ролика «джедаєм». Деякі коментатори не стрималися і піддали «лайфхак» жорсткій критиці, заявивши, що часу на розморожування скла доведеться витратити стільки, скільки потрібно, щоб подолати половину шляху до роботи чи навчання.

Незалежно від того, наскільки ефективним є цей метод, він, безумовно, привернув увагу і викликав інтерес водіїв. Можливо, деякі вирішать випробувати цей спосіб у своїх умовах та поділитися своїм досвідом у мережі.

Recent Posts

Недорогі та економічні автомобілі: ТОП-10 бюджетних моделей з меншою витратою палива

Зростання цін і падіння рівня доходів змушує українських автомобілістів шукати більш економні рішення на ринку.…

18.10.2024

Що обов’язково потрібно покласти в багажник автомобіля перед далекою поїздкою: порада механіка

Далекі поїздки здатні піднести неприємні сюрпризи будь-якому автомобілісту. Саме тому до них потрібно готуватися ретельніше,…

18.10.2024

Індикатор EPC в автомобілі: що він означає і чи можна з ним їздити

Деякі автомобілісти іноді помічають на приладовій панелі автомобіля активацію дивного індикатора «EPC». При цьому багато…

18.10.2024

Кращі гібридні автомобілі Toyota: ТОП-10 надійних моделей з пробігом

Японська компанія Toyota славиться своїми надійними автомобілями. Гібридні версії не є винятком. Недоліком таких машин…

18.10.2024

Три робочих способи усунути шум від шипованої гуми: водіям на замітку

Використання шипованої гуми взимку дає цілу низку переваг водіям, але також має кілька недоліків, включно…

18.10.2024

Катастрофічні наслідки: автомеханік розповів, що буде після їзди з піднятим «ручником»

Незважаючи на те, що автомобільні технології розвиваються стрімкими темпами, проблема їзди з піднятим стоянковим гальмом,…

18.10.2024