Статті

Назвали 10 найгірших моделей Subaru з пробігом, від яких слід триматися подалі

При виборі вживаного автомобіля важливо бути уважним до потенційних проблем, які можуть призвести до дорогих ремонтів та незручностей. Деякі моделі Subaru, незважаючи на їхню загальну репутацію надійних автомобілів, мають відомі проблеми, які можуть зробити їх невигідною покупкою. Експерти видання SlashGear виокремили десять моделей Subaru, які краще оминати під час купівлі вживаних автомобілів.

1. Subaru Forester 2014 року
Subaru Forester 2014 року випуску демонструє надмірну витрату мастила і тотальні відмови двигуна, що вимагають дуже дорогого ремонту або повної заміни двигуна. У підвісці також є проблеми, які можуть піддати вашу безпеку серйозному ризику. Трансмісія Forester 2014 року випуску стикається з проблемами, починаючи від відчуття грубої їзди і закінчуючи відмовою зчеплення через проблеми з перемиканням передач.

2. Subaru XV Crosstrek 2013 року
Ця модель має потенційну проблему з пружинами клапанів двигуна, які в рідкісних випадках можуть зламатися при великому пробігу. Також було виявлено проблему з додатковою функцією дистанційного запуску двигуна. Небезпечна поведінка рульового управління в снігових, сльотавих або зледенілих умовах, а також надмірна витрата моторного мастила роблять цю модель небажаною.

3. Subaru Forester 2018
Власники можуть зіткнутися з тріщинами на лобовому склі через удари або перепади температури. Згодом витоки з випускного колектора можуть стати помітними, через що з-під капота долинають гучніші звуки, а продуктивність двигуна погіршується. Також повідомлялося про несправні резервні камери та галасливі приладові панелі.

4. Subaru WRX 2015
Subaru WRX 2015 року випуску має проблемні зчеплення. Водії помічали прослизання педалей зчеплення або їхню невідповідність за відчуттями. Іноді в двигуні можуть виникати проблеми з поршнями, шатунами, кільцями та підшипниками. У цих автомобілях також часто трапляються витоки мастила. Деякі водії скаржаться на проблеми з кондиціонером та опаленням.

5. Subaru Forester 2015
Основні проблеми пов’язані з двигуном: надмірна витрата мастила, несправності та раптова втрата потужності під час руху на швидкостях по шосе. Особливо це стосується моделей 2.0XT, які були відкликані через несправний повітрозабірник турбонаддуву. Також власники скаржаться на збої в електриці, як-от проблеми із запуском двигуна та паразитний розряд акумулятора.

6. Subaru Legacy 2015 року
Ця модель вирізняється прискореним прогорянням мастила і має деякі дивацтва з коробкою передач. Інші проблеми включають несправні гідротрансформатори, соленоїди і зношені зчеплення.

7. Subaru Crosstrek 2018
Однією з найпоширеніших скарг є стереосистема, що зависає, яка може почати барахлити вже на 20 000 кілометрів пробігу. Власники також повідомляли про втрату зчеплення з дорогою через легке ковзання задньої підвіски та постійну невідповідність регулюванню. Існує безліч косметичних проблем.

8. Subaru Ascent 2019
Цю модель було відкликано NHTSA через різні дефекти, включно з проблемами з електропроводкою системи, ланцюгом/ременем приводу трансмісії, паливним насосом, картером і охолодженням двигуна/вихлопними газами, а також модулем управління автоматичною коробкою передач. Власники скаржаться на проблеми з електричною системою.

9. Subaru Outback 2014
Власники Subaru Outback 2014 року випуску скаржаться на слабкий відгук при прискоренні, який зазвичай виникає на початкових етапах експлуатації. Проблема часто описується як короткочасна відсутність реакції автомобіля на натискання педалі газу. Також помічається тремтіння при перемиканні передач.

10. Subaru Impreza 2008
Subaru Impreza 2008 року випуску є однією з найбільш проблемних моделей. Її було відкликано через проблеми з іржею гальмівних магістралей. Найбільш серйозні скарги пов’язані з протіканням прокладки головки. Також часто зустрічаються проблеми зі зчепленням у зборі.

Recent Posts

Чому ламається автомобільний кондиціонер: ТОП-3 типові несправності

З наближенням літнього сезону багато автомобілістів починають помічати проблеми з кондиціонером у своїх транспортних засобах.…

15.06.2024

Водіям назвали 5 популярних послуг СТО, на які не варто витрачати гроші

Сучасні автомобілі настільки складні, що їхні технології часто виходять за рамки розуміння середнього водія. Це…

15.06.2024

Водіям назвали 5 ознак неякісного бензину: як не угробити двигун

Якість палива відіграє вирішальну роль у роботі двигуна вашого автомобіля. Використання неякісного бензину може призвести…

15.06.2024

Назвали 5 проблемних вживаних авто, від яких варто триматися подалі

Купівля вживаного автомобіля часто видається вигідною угодою, проте не всі авто з вторинного ринку виправдовують…

15.06.2024

Купівля машини з пробігом: назвали 3 явно погані ознаки

Придбання автомобіля з пробігом - процес, що вимагає уважності та обережності. В умовах, коли ринок…

15.06.2024

Назвали ТОП-5 автомобільних двигунів, невибагливих до якості оливи

Вибір двигуна для автомобіля - це важливий аспект, який впливає на його довговічність і експлуатаційні…

15.06.2024