Статті

Найгірші автомобілі Kia: ТОП-10 моделей, від яких слід триматися подалі

Під час купівлі вживаних автомобілів Kia варто бути особливо уважним, адже деякі моделі мають відомі проблеми, які можуть призвести до значних витрат на ремонт і втрат часу. Експерти видання SlashGear виділили 10 моделей корейського бренду, яких варто уникати під час купівлі.

1. Kia Rio 2013
Основні проблеми пов’язані з двигуном, включно з серйозними несправностями і високою витратою палива. Власники також скаржаться на погані гальма і грубу керованість.

2. Kia Rondo 2007
Ця модель страждає від катастрофічних відмов двигуна і передчасного зносу гальм. Проблеми з підвіскою, включно з поломкою спіральних пружин, а також несправності рульового управління, паливної та електричної систем, кузова і трансмісії роблять цей автомобіль ненадійним.

3. Kia Cadenza 2014 року
Власники стикаються з неприємними стукотливими звуками, відсутністю регулювання висоти сидіння, несправними кнопками запуску і зламаним рульовим колесом. Відзначено також випадки опіків від обігрівача рульового колеса.

4. Kia Sedona 2016
Відома як легкодоступна для крадіжок, ця модель також страждає від швидкої витрати оливи та недостатньої потужності двигуна. Водіння Sedona 2016 року не приносить задоволення через млявий розгін і незграбне маневрування.

5. Kia Forte 2017
Одна з головних проблем – двигун на холостому ходу. Власники також скаржаться на скупчення вологи в задніх ліхтарях через неправильне ущільнення та несправні стоп-сигнали.

6. Kia Sportage 2012
Серйозні проблеми з двигуном, включаючи раптову і катастрофічну відмову під час руху. Часто надходять скарги на надмірний шум двигуна.

7. Kia Soul 2014 року
Ця модель відома проблемами з двигунами, які можуть раптово вийти з ладу, супроводжуючись гучними стукотливими звуками та витоками масла.

8. Kia Telluride 2020
Деякі власники стикаються з проблемами надмірної витрати оливи, що може призвести до стуку двигуна, зниження продуктивності та навіть виходу двигуна з ладу.

9. Kia Sorento 2011
Численні випадки несподіваної відмови двигунів, що часто супроводжуються витіканням оливи, нерівним холостим ходом і стукотливими звуками. Також відзначаються проблеми з увімкненням контрольної лампочки двигуна.

10. Kia Optima 2013
Скарги на двигуни, що вибухають, контрольні вогні двигуна, що загоряються, звуки, що стукають, і помітну втрату потужності. Рульове управління також проблемне: деякі водії повідомляють про раптові різкі рухи рульового колеса вправо.

Recent Posts

Назвали 10 недорогих автомобілів з ідеальним рейтингом безпеки

Дороги завжди залишаються місцем підвищеної небезпеки, і на функціях безпеки економити не варто. Тим паче,…

16.06.2024

Експерт назвав ТОП-3 надійних автомобіля з пробігом, які варто купити у 2024 році

У сучасному світі вибір вживаного автомобіля стає все більш актуальним для багатьох автолюбителів. Особлива увага…

16.06.2024

Назвали ТОП-9 доступних автомобілів для далеких поїздок

Вибір відповідного автомобіля для подорожей на далекі відстані може стати складним завданням, особливо коли йдеться…

16.06.2024

Чи варто переводити машину на газ: аргументи “за” і “проти”

Ідея встановлення газобалонного обладнання (ГБО) на легковий автомобіль давно стала популярною серед українських автомобілістів. Зараз,…

16.06.2024

Чому зростає рівень антифризу в автомобілі та що з цим робити

Кожен сучасний автомобіль з двигуном внутрішнього згоряння оснащений системою охолодження, ключовим компонентом якої є антифриз.…

16.06.2024

Машина служитиме десятиліттями: п’ять способів, як цього домогтися

Для середньостатистичного українського водія, що володіє старим автомобілем, є безліч способів продовжити термін служби машини…

16.06.2024