Статті

Найгірші машини для купівлі: автовласники поділилися невдалим досвідом

Деякі автолюбителі вкрай поверхово підходять до підбору та купівлі транспортних засобів, про що згодом шкодують. Експерти видання GO закликають, не повторювати подібних помилок і займатися пошуком машини максимально відповідально. Як приклад вони навели 9 історій автовласників, які поскаржилися в мережі на свій негативний досвід володіння тими чи іншими моделями.

1. 2023 BMW BRZ
Один із користувачів Reddit під ніком “Hurr1canE_” розповів про свій досвід володіння BMW BRZ 2023 року. Протягом двох тижнів після купівлі в автомобіля почалися проблеми з турбонаддувом, який почав видувати білий дим. На пробігу 8000 км (5000 миль) двигун заглух. Проблеми продовжилися з повітряним клапаном, програмним забезпеченням і модулем управління, а також із трансмісією. Цей досвід змушує задуматися про надійність деяких моделей BMW.

2. Jeep Liberty 2006 року
Користувач “GilpinMTBQ” описав свої жахливі враження від володіння Jeep Liberty 2006 року. Серед проблем, з якими він зіткнувся:
– Відвалилося переднє праве колесо.
– Прокладка головки блоку циліндрів лопнула двічі за один рік.
– Проблеми з системою заправки.
– Зламані перемикачі стекол.
– Проблеми з системою кондиціонування.
– Витікання мастила і повсюдний брязкіт.
Інші користувачі також підтверджують поганий досвід володіння Jeep Liberty, включно з проблемами з двигуном і рульовою рейкою.

3. 2007 Mini Cooper S 2007
Невідомий користувач розповів про свої проблеми з Mini Cooper S 2007 року. Автомобіль постійно створював проблеми з фарами і задніми ліхтарями, які відвалювалися. Також були проблеми з датчиками та раптові відмови двигуна. Водій описав цей досвід як “постійний головний біль”.

4. 2011 F10 550i
Користувач “elgoato” поділився своїм розчаруванням від володіння BMW 550i 2011 року. Паливна система автомобіля кілька разів виходила з ладу, і довелося замінювати всі компоненти. При спробі продати автомобіль дилеру, їм майже нічого не запропонували через відомі проблеми з моделлю.

5. 2011 VW GTI
Користувач “Import1107” розповів про свій негативний досвід володіння Volkswagen GTI 2011 року. Проблеми включали перегорілий інжектор, несправності водяного і паливного насосів, проблеми з підшипниками і зчепленням, а також зламану пружину клапана. За три роки на ремонт було витрачено близько 7500 доларів.

6. 2009 PT Cruiser
Користувач “selshan” описав свій досвід володіння PT Cruiser 2009 року як “ненависть кожну хвилину”. Основною проблемою була погана динаміка розгону автомобіля, хоча механічних проблем не було. Зрештою користувач обміняв автомобіль на інший.

7. 2006 Mazda 3
Користувач “очевидно, наживка” описав Mazda 3 2006 року як найгіршу машину, якою він коли-небудь володів. Незважаючи на надійний двигун, постійні проблеми з підвіскою, днищем і кузовними панелями робили експлуатацію автомобіля проблемною. Ці проблеми могли бути пов’язані з сіллю на дорогах, яка викликає корозію.

8. 2016 Subaru WRX
Кілька користувачів Reddit, включаючи “likebigbuttons”, розповіли про проблеми з Subaru WRX 2016 року. Проблеми включали сильні поштовхи в моторі, випадкові збої фар і вентиляторів салону, а також несподівані гучні звуки з повітряного фільтра.

9. 2010 Dodge Charger Police Interceptor
Користувач “AdAstra314” розповів про свій досвід володіння Dodge Charger Police Interceptor 2010 року. Проблеми охоплювали код “випадкова осічка в циліндрі”, несправності датчиків TPS, проблеми зі склом і коробкою передач.

Recent Posts

Китайці випускають новий седан із витратою пального 2,9 л і запасом ходу 2100 км: фото

Китайська компанія BYD розробила унікальну гібридну силову установку з екстремально низькою витратою палива і величезним…

17.06.2024

Найбільш далекобійні електрокари: ТОП-10 моделей, які довезуть куди треба

Електричні автомобілі набирають популярності по всьому світу, і Україна не є винятком. Водночас у автолюбителів…

17.06.2024

Видалення пташиного посліду з автомобіля: як це зробити, щоб не пошкодити фарбу

Пташиний послід на автомобілі - проблема, яка може торкнутися кожного автовласника. Причому важливий тут не…

17.06.2024

ТОП за свої гроші: названо найкращі автомобілі у своїй ціновій категорії

Автомобілі сьогодні є дорогою інвестицією, до якої не варто ставитися легковажно. Досвідчені автолюбителі педантично вивчають…

17.06.2024

Назвали 3 простих способи знизити шум від літніх шин автомобіля

Перехід на літні шини часто супроводжується підвищеним шумом, що спричиняє водіям автомобілів та їхнім пасажирам…

17.06.2024

В українських водіїв почали відбирати машини через нові правила: хто під загрозою

Нові правила призвели до того, що деякі українські водії позбавляються своїх автомобілів. Транспортний засіб заберуть…

17.06.2024