Статті

Які двигуни найнадійніші: без проблем пройдуть 300 000 кілометрів і більше

Двигун в автомобілі є найважливішим компонентом, без якого повноцінне використання транспортного засобу просто неможливе. При цьому він ще й найдорожчий. Ремонт або заміна мотора може обійтися власнику автомобіля в цілий статок. Саме тому автомобілісти під час вибору машини звертають особливу увагу на стан і довговічність силової установки. Причому є деякі моделі двигунів, які за замовчуванням можуть служити довго і без поломок. Експерти видання Telegraf виділили кілька таких агрегатів.

Toyota 1GR-FE V6
Цей мотор встановлювали з 2002 по 2009 рік на такі моделі, як Toyota 4Runner, FJ Cruiser, Tacoma і Tundra. Його проста конструкція і відсутність складної електроніки давали змогу проїхати без проблем понад 500 000 км.

Honda K-Series
Ця лінійка моторів Honda викликала захват своєю надійністю та безвідмовністю. Секрет полягав у міцному алюмінієвому блоці циліндрів і простоті обслуговування.

Subaru EJ25
Цей опозитний двигун вважається одним із найнадійніших у світі. Його встановлювали на Legacy, Outback і Forester. Навіть після пробігу в 500 тисяч кілометрів мотор вважається цілком надійним. Подібного ефекту конструкторам вдалося досягти завдяки збалансованій конструкції та якісним матеріалам.

Mazda L-Series
Стара лінійка моторів L-Series була настільки надійною, що випускалася понад 30 років – з 1968 по 2003 рік. Подолати позначку в 300 000 кілометрів автомобілям з цими двигунами не становило великих труднощів.

Nissan VG V6
Потужна установка від Nissan тривалий період часу сприймалася як найнадійніший мотор в Японії. Його встановлювали на Pathfinder, Frontier і 350Z, які могли проїхати понад 500 000 км без капітального ремонту. Вдала конструкція і якісні матеріали дозволили зберігати високу надійність навіть після солідних пробігів.

Recent Posts

Як не можна їздити на автомобілі в дощ: п’ять важливих правил

Дощ є однією з найбільш небезпечних погодних умов для водіїв. Водіння під час дощу вимагає…

07.09.2024

Що робити, якщо в дорозі закінчився бензин: поради для водіїв

Навіть найдосвідченіші водії можуть зіткнутися з ситуацією, коли раптово закінчується бензин в автомобілі. Це неприємний,…

07.09.2024

Найпотворніші автомобілі: ТОП-5 машин з найгіршим дизайном

Світ автомобілів сповнений шедеврів дизайну, але не кожна модель стає еталоном стилю. Деякі автомобілі, незважаючи…

07.09.2024

П’ять типових помилок водіїв, які призводять до викрадення автомобіля

Незважаючи на розвиток технологій захисту автомобілів, викрадення залишається одним із найпоширеніших злочинів у багатьох країнах,…

07.09.2024

П’ять найпроблемніших автомобілів з пробігом, яких варто уникати

Ринок вживаних автомобілів продовжує процвітати, особливо в умовах економічної невизначеності. Однак не всі вживані автомобілі…

07.09.2024

П’ять небезпечних помилок, яких припускаються водії з дітьми

Водіння автомобіля майже завжди пов'язане зі стресом, але коли в машині дитина, то ця тривожність…

07.09.2024