Статті

ТОП-7 фраз, що насторожують водіїв в оголошеннях про продаж автомобіля

Оголошення про продаж автомобіля можуть бути вельми змістовними, даючи потенційному покупцеві об’ємну інформацію не тільки про саму машину, а й про її власників. Зокрема, видання “Твоя МАШИНА” хоче звернути увагу на 7 фраз, які мають насторожити автолюбителя під час вивчення подібної пропозиції.

Сів і поїхав“: так зазвичай пишуть в оголошеннях, щоб продати машину якомога швидше. Але на ділі за такою фразою може ховатися ціла низка проблем, адже машині недостатньо просто від’їхати від місця купівлі, а й бути технічно справною, мати певний запас міцності.

Вкладень не потребує“: часто продавці намагаються заманити подібними фразами покупців, переконуючи їх у відсутності додаткових витрат, але в підсумку може виявитися, що у машини є приховані проблеми, обговорювати які продавець не хоче.

Усі подробиці за телефоном”: якщо докладної інформації в оголошенні немає, значить продавець, можливо, хоче “заговорити зуби” покупцеві, схиливши до потенційно невигідної угоди.

“Торг біля капота”: може вказувати на готовність продавця скинути ціну на авто, якщо будуть виявлені якісь приховані проблеми. Якщо зробити це на місці не вдасться, потім покупця може чекати неприємний сюрприз.

“Перевірка на будь-якому СТО”: зазвичай після цих слів продавець пропонує проїхати не на будь-яке СТО, а те, яке “ближче”. Це може бути майстерня, де працюють його знайомі або люди, зацікавлені в продажу машини.

“Не битий, не фарбований”: після цієї фрази до стану кузова потрібно придивитися ще уважніше. Зазвичай так кажуть, коли намагаються відвернути увагу покупця від прихованих проблем.

“Автобізнесменів прохання не турбувати”: жоден перекупник не хоче мати справу з колегами, які такі ж скупі, скрупульозні та знають усі його “трюки”. Тому таким ділкам краще шукати покупців серед наївних і малодосвідчених автомобілістів.

Recent Posts

Досвідчений механік назвав 3 найгірші автомобілі: і задарма брати не треба

Під час вибору як нового, так і вживаного автомобіля такий параметр як надійність виходить на…

26.06.2024

В Україні почався бум на вибракування автомобілів: з’явилася інструкція, як це зробити

Останніми місяцями в Україні почався справжній бум на зняття автомобілів з обліку МВС. Наприклад, якщо…

26.06.2024

Водіям назвали 5 бюджетних способів продовжити життя двигуну з турбіною

Турбовані двигуни останнім часом стали дедалі частіше з'являтися в автомобілях через свою потужність і продуктивність.…

26.06.2024

Найпопулярніші автомобілі у світі: назвали ТОП-10 моделей

Стало відомо, які моделі автомобілів є найпопулярнішими у світі наразі. Як повідомляє асоціація "Укравтопром", незважаючи…

26.06.2024

Хто не встиг – штраф до 60 тисяч: кому з автовласників до 20 червня потрібно було оновити дані в ТЦК

До 20 червня деякі автовласники мали оновити дані в Територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки…

26.06.2024

Дешевий бензин закінчиться через 5 днів: як зміняться ціни на паливо з 1 липня

З 1 липня в Україні мають укотре підвищити акцизи на автомобільне пальне, що безсумнівно призведе…

26.06.2024