Статті

Відомий механік назвав три автобренди, машини яких він ніколи для себе не купить

Автомеханіки часто є справжніми експертами у світі автомобілів, оскільки вони щодня працюють з безліччю моделей і марок, виявляючи їхні слабкі та сильні сторони. Нещодавно один з відомих механіків, відомий під прізвиськом Професор, поділився в TikTok своєю думкою про трьох автовиробників, від купівлі автомобілів яких він настійно рекомендує утриматися. Його коментарі викликали великий резонанс у мережі, і багато інших механіків висловили аналогічну думку.

Hyundai: проблеми з надійністю і високі цінники
Першим автовиробником, про якого Професор висловився негативно, став південнокорейський гігант Hyundai. Незважаючи на те, що компанія виробляє одні з найкращих нових автомобілів на ринку, Професор вказав на безліч проблем, з якими він і його колеги стикалися протягом останніх років. Серед них виділяються часті поломки і проблеми з надійністю, що змушує багатьох механіків насторожено ставитися до цієї марки.

Крім того, Професор зазначив, що автомобілі Hyundai часто мають високі цінники, що робить їх менш привабливими порівняно з конкурентами. Таку думку підтримали багато користувачів у коментарях, хоча знайшлися й ті, хто не згоден і поділився позитивним досвідом володіння автомобілями цієї марки.

Kia: та сама історія, що і з Hyundai
Kia, ще один південнокорейський виробник, також потрапив до “чорного списку” Професора. За його словами, проблеми з Kia практично ідентичні проблемам з Hyundai. Ба більше, він заявив, що Kia можна вважати “просто ще одним Hyundai”, що підтверджує тісний зв’язок між цими двома брендами.

Незважаючи на поліпшення надійності та позитивні відгуки від власників, Професор і багато інших механіків відзначають, що Kia все ще не досягла рівня надійності, який би заслуговував на довіру. Деякі користувачі TikTok висловили аналогічну думку, в той час як інші захищали марку, розповідаючи про свій вдалий досвід експлуатації автомобілів Kia.

Jaguar і Land Rover: краса вимагає жертв
Третій автовиробник, про якого висловився Професор, – це британська марка Jaguar. Хоча спочатку він планував обмежитися двома марками, він вирішив додати і цей бренд до свого списку. Причина криється в тому, що, незважаючи на стильний і привабливий зовнішній вигляд автомобілів Jaguar і їхні люксові характеристики, вони часто страждають від різних технічних проблем.

Професор також додав Land Rover до цього списку, зазначивши, що якби у нього були кошти на утримання таких автомобілів, він би, можливо, їх і купив. Проте високий рівень витрат на обслуговування і часті поломки роблять ці автомобілі недоступними для більшості автолюбителів. Таку думку також поділяє чимало інших механіків, які вважають, що стиль і престиж не компенсують проблем із надійністю.

Recent Posts

Кращі автомобілі для водіїв-початківців: назвали ТОП-10 моделей

Після успішного складання практичного іспиту з водіння перед водієм-початківцем постає наступний важливий етап - вибір…

28.06.2024

Водіям розповіли, як правильно мити автомобіль у спекотну погоду

В умовах аномально високих температур, які цього літа спостерігаються в Україні, водіям варто проявляти особливу…

28.06.2024

У спеку ризик аварій зростає вдвічі: що потрібно робити водіям, щоб уникнути біди

З настанням літньої спеки українські автомобілісти можуть опинитися перед підвищеним ризиком на дорогах. Експерти попереджають,…

28.06.2024

ТОП-10 найнадійніших німецьких автомобілів останнього десятиліття

Німеччина завжди була на передовій автомобільного виробництва, пропонуючи світу одні з найбільш інженерно досконалих автомобілів.…

28.06.2024

Яку моторну оливу потрібно використовувати для більшої економії палива в автомобілі

В умовах високих цін на паливо водіям настійно рекомендується вживати заходів для підвищення паливної ефективності…

28.06.2024

Чому влітку не можна заправляти “під зав’язку” паливний бак автомобіля

З настанням літніх місяців температура повітря значно підвищується, і автомобілісти стикаються з особливими умовами експлуатації…

28.06.2024