Статті

Представлено найпотужніший Land Rover Defender в історії: фото

Британський автоконцерн Jaguar Land Rover, який з минулого року носить ім’я JLR, представив новий позашляховик Land Rover Defender Octa. Це найпотужніша модель в історії легендарного сімейства Defender, оснащена гібридною силовою установкою та модернізованою підвіскою.

Міць і продуктивність
Під капотом нового Defender Octa знаходиться 4,4-літровий двигун V8 з подвійним турбонаддувом, доповнений м’якою гібридною системою. Спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач цей двигун видає вражаючі 626 кінських сил (467 кВт). Це дає змогу позашляховику розганятися від 0 до 97 км/год лише за 3,8 секунди. Максимальна швидкість обмежена на позначці 249 км/год при використанні 22-дюймових легкосплавних дисків і всесезонних шин.

Зовнішній вигляд і конструкція
Land Rover Defender Octa відрізняється від своїх попередників оновленим дизайном. Позашляховик отримав розширені колісні арки, нові бампери, перероблену решітку радіатора і чотири вихлопні труби ззаду. Він вищий за стандартний Defender на 28 мм, що покращує його прохідність і позашляхові здібності. Також модель оснащена посиленими стійками, подовженими поперечними важелями і потужною гальмівною системою Brembo з шестипоршневими супортами.

Усередині Defender Octa встановлено новий комплект сидінь Performance, що забезпечують підвищений комфорт і підтримку. Сидіння оснащені вбудованими підголівниками, що додає розкоші та функціональності салону.

Дебют і ціна
Публічний дебют Land Rover Defender Octa відбудеться наступного тижня на Фестивалі швидкості в Гудвуді. Проте вже зараз позашляховик доступний для замовлення в офіційних дилерів марки за ціною від $152 000, що еквівалентно приблизно 6 080 000 гривень за поточним курсом.

Технології та інновації
Defender Octa демонструє нові технологічні рішення, які JLR впровадила у свої автомобілі. Гібридна система дає змогу поліпшити паливну економічність і знизити викиди, зберігаючи при цьому високу продуктивність. Підвіска і гальмівна система адаптовані для найекстремальніших умов, що робить Octa ідеальним вибором для любителів активного відпочинку і професіоналів, яким необхідний надійний і потужний автомобіль.

Перспективи на ринку
З появою Defender Octa JLR продовжує розширювати лінійку своїх автомобілів, залучаючи нових покупців і задовольняючи зростаючий попит на потужні та екологічно чисті позашляховики. Поєднання традиційної британської якості та сучасних технологій робить цей автомобіль конкурентоспроможним на світовому ринку.

Recent Posts

Як зарядити електрокар від генератора: експерти дали низку важливих порад

Постійні відключення електроенергії поставили власників електрокарів у непросте становище. Може статися так, що потрібно кудись…

07.07.2024

Краще купувати з пробігом: 6 автомобілів, які швидко втрачають у ціні

Багато автомобілістів під час вибору нового автомобіля сподіваються в майбутньому вигідно перепродати його, щоб за…

07.07.2024

Назвали три види тюнінгу, які знецінюють будь-який автомобіль

"Прокачування" свого автомобіля може здатися чудовою ідеєю. Хтось може порахувати, що перепродажу це навіть дасть…

07.07.2024

Механік назвав ТОП-6 автомобілів, які невибагливі в обслуговуванні

Під час вибору автомобіля багато хто забуває про те, що важливо враховувати не тільки саму…

07.07.2024

Чому Tesla ніколи не фарбує машини в круті кольори: розкрили справжню причину

Минуло вже 16 років, як американська компанія Tesla почала масово випускати електрокари. За цей час…

07.07.2024

Що категорично не можна робити з автомобільним кондиціонером влітку

Про автомобільний кондиціонер більшість водіїв згадують з настанням літньої спеки. У зв'язку з цим автомобілісти…

07.07.2024