Статті

Назвали ТОП-5 найдешевших в експлуатації автомобілів

Сьогодні автомобіль стає для пересічного українця все більше розкішшю, ніж звичайним засобом пересування. Непомірні ціни на бензин, ремонт і обслуговування змушують багатьох автомобілістів пересідати на громадський транспорт або ставати пішоходами. Ті, хто не може дозволити собі відмовитися від особистого транспорту, шукає способи заощадити на його експлуатації.

Можливо, найкращим рішенням у такій ситуації буде купівля відповідного автомобіля. Експерти GO вивчили ринок, відгуки автомобілістів і виділили ТОП-5 найдешевших в експлуатації автомобілів. Як правило, всі вони рідко ламаються і мають скромну витрату палива.

1. Honda Civic
Легендарна модель є багаторічним лідером серед надійних і економічних автомобілів. На додачу до цього Civic сьогодні має багате оснащення і коштує не так вже й дорого.

2. Acura Integra
Для любителів розкішних седанів, які не бажають витрачати величезні суми на їх утримання, відмінно підійде Acura Integra. Остання модель має потужний, але економний двигун, комфортний салон і відмінне оснащення за прийнятною ціною.

3. Toyota Corolla Hybrid
Недорогий і надійний автомобіль із високим рівнем безпеки. Corolla Hybrid вкрай рідко ламається і витрачає мінімум палива.

4. Honda CR-V
Якщо вам більше подобаються кросовери, то найкраще підійде Honda CR-V. Ця модель має видатну паливну ефективність, доступна, надійна та безпечна.

5. Hyundai Kona Electric
Стильний автомобіль із плавним керуванням і хорошою місткістю салону чудово підійде для щоденних поїздок на роботу. Електрокар має високий ступінь надійності та безпеки.

Recent Posts

Коли небезпечно використовувати протитуманні фари в автомобілі

Протитуманні фари - важливий елемент безпеки під час водіння в умовах поганої видимості. Однак їх…

05.10.2024

Найкращі компакт-кари з пробігом прямо зараз: ТОП-10 надійних і недорогих моделей

Останніми роками навіть найменші автомобілі на ринку стали виглядати досить дорого. Розвиток технологій та електрифікації,…

05.10.2024

Коли варто задуматися про купівлю нового автомобіля: три ідеальні моменти

Купівля нового автомобіля - це значне фінансове рішення, і до нього варто підходити з розумом.…

05.10.2024

Вісім автомобілів BMW, які краще купувати вживаними

Купівля вживаного автомобіля класу люкс, особливо німецького, може стати справжнім випробуванням, з огляду на репутацію…

05.10.2024

Чому не можна глушити двигун одразу після зупинки: механік дав відповідь

Багато водіїв у процесі експлуатації автомобіля роблять одну й ту саму помилку - глушать двигун…

05.10.2024

Її роблять усі водії: головна помилка під час буксирування автомобіля на тросі

Якщо ваш автомобіль вийшов з ладу посеред дороги, одним із способів вирішення проблеми може бути…

05.10.2024