Статті

ТОП-6 недорогих автомобілів для зрілих водіїв: вони вас не підведуть

У нинішній час купівля автомобіля для більшості українців є високим фінансовим стресом, не кажучи вже про людей зрілого віку, які звикли економно витрачати свій бюджет. У таких умовах купівля вживаного автомобіля може заощадити десятки, а то й сотні тисяч гривень порівняно з купівлею нового.

Однак низька ціна не завжди гарантує вдалу угоду – автомобіль має бути також надійним. Видання GO вивчило вторинний ринок і виділило шість найкращих недорогих автомобілів з пробігом, які ідеально підходять для зрілих водіїв.

1. 2013 Buick Verano
Якщо ви шукаєте найнадійніший автомобіль вартістю до 10 000 доларів, зверніть увагу на 2013 Buick Verano. За даними U.S. News & World Report, цей автомобіль має оцінку якості та надійності J.D. Power у 91 зі 100. За цю ціну ви отримаєте не тільки надійність, а й комфортну поїздку, а також хорошу місткість багажника. Цей автомобіль підійде тим, хто цінує спокійну та впевнену їзду на кожен день.

2. 2012 Toyota Camry
Згідно з Kelley Blue Book, 2012 рік був вдалим для автомобілів, вартість яких не перевищує 10 000 доларів. Серед них – 2012 Toyota Camry. Від самого початку ця модель була відома своїм комфортом і безпекою. Ці якості залишаються актуальними і сьогодні, поряд з хорошою паливною економічністю. Camry – відмінний вибір для тих, хто шукає надійний, дешевий в обслуговуванні сімейний автомобіль.

3. 2012 Honda Accord
Honda Accord – популярний автомобіль, який багато хто розглядав для покупки в минулому. Модель 2012 року вирізняється не тільки відмінною ціною, а й «збалансованою динамікою водіння» і просторим салоном, за даними Kelley Blue Book. Цей автомобіль надає поєднання комфорту і керованості, що робить його привабливим варіантом для зрілих водіїв.

4. 2013 Volkswagen CC
U.S. News & World Report включив 2013 Volkswagen CC до списку найнадійніших автомобілів вартістю до 10 000 доларів. З оцінкою якості та надійності J.D. Power у 80 зі 100, його можна знайти приблизно за 8 000 доларів (336 000 гривень). Автомобіль має розкішний інтер’єр, хороше прискорення, а також стандартну двозонну систему клімат-контролю.

5. 2013 Toyota Corolla
Ще один вартий уваги автомобіль від Toyota – 2013 Corolla. За даними Kelley Blue Book, «2013 Toyota Corolla тихо виконує свої завдання, будучи доступним, скромним і надійним компактним автомобілем». Модель LE оснащена круїз-контролем, електричними склопідйомниками та автоматичною коробкою передач, що робить її зручним варіантом для щоденних поїздок.

6. 2013 Mazda3
Mazda3 відома своєю надійністю та бюджетною доступністю. U.S. News & World Report відзначає її «спортивну керованість» і зазначає, що моделі з двигуном SkyActiv мають витрату пального 8.4/6.0 л/100 км (місто/шосе). Mazda3 має оцінку якості та надійності J.D. Power у 81 зі 100, що робить її привабливим вибором для досвідчених автомобілістів, які цінують поєднання економічності та динаміки.

Recent Posts

Три помилки під час прогрівання двигуна, яких припускаються всі водії

Незважаючи на те, що сучасні двигуни і мастила для них виробляються так, що прогрів стає…

19.09.2024

Яка марка автомобілів найпопулярніша в Україні: їй віддають перевагу майже у всіх регіонах

Стало відомо, автомобілі якої марки в Україні воліють імпортувати найчастіше. Тільки у двох регіонах більш…

19.09.2024

Розкрито нову суттєву перевагу електромобілів над бензиновими авто: у чому вона полягає

Міністерство енергетики США та американське Агентство з охорони довкілля провели власне дослідження, в рамках якого…

19.09.2024

За крок до ДТП: названо типові помилки водіїв у заторах

Жителі великих міст змушені регулярно опинятися в дорожніх заторах, що створює ризик не тільки втратити…

19.09.2024

Чому категорично не можна глушити двигун одразу після зупинки

Атмосферні двигуни вважаються набагато надійнішими, ніж турбовані, однак і вони мають один серйозний недолік. Досвідчений…

19.09.2024

Як дорого продати автомобіль з пробігом: досвідчений перекупник дав кілька порад

Рано чи пізно кожен автомобіліст стикається з необхідністю заміни автомобіля. При цьому старий автомобіль краще…

19.09.2024