Статті

Що можна придбати замість кросовера: назвали вісім суперпрактичних вживаних авто

Сьогодні у світі автомобільного ринку домінують кросовери. Однак, незважаючи на те, що цей сегмент автомобілів має безліч своїх переваг, є кілька вживаних моделей, які можуть запропонувати більше практичності та задоволення від водіння. Якщо ви з якихось причин не хочете мати спарву з кросоверами, експерти видання SlashGear виділили виділили вісім авто, які впораються з поставленими завданнями не гірше них.

BMW 3 Series Touring (F31)
Свого часу BMW 3 Series Touring (F31) був одним із найпривабливіших і найпрактичніших автомобілів на ринку. Цей універсал пропонував просторий багажник об’ємом 368 літрів, повний привід xDrive і турбодизельні двигуни з потужністю до 280 Н-м.

Mercedes E-Class Wagon (W211)
W211 E-Class Wagon від Mercedes-Benz залишається класикою серед універсалів. Цей автомобіль, вироблений з 2003 по 2009 рік, пропонується з різними силовими агрегатами, включно з дизельними і бензиновими двигунами з повним приводом 4MATIC. Місткий багажник об’ємом 691 літр і задні сидіння, звернені назад, роблять його ідеальним вибором для сімей.

Toyota Sienna (XL30)
Мінівен Toyota Sienna третього покоління (2010-2020) залишається одним із найнадійніших сімейних автомобілів. Оснащений двигуном V6 об’ємом 3,5 літра і повним приводом, Sienna може вмістити до восьми пасажирів.

Porsche Panamera Sport Turismo
Porsche Panamera Sport Turismo – це люксовий універсал із потужними двигунами та вишуканим дизайном. З багажником об’ємом 518 літрів і задніми сидіннями, що перетворюють автомобіль на п’ятимісний, цей Porsche поєднує в собі практичність і продуктивність.

Volkswagen Golf R Estate
Volkswagen Golf R Estate пропонує поєднання спортивного характеру і практичності. Оснащений 2,0-літровим турбодвигуном потужністю 315 к.с. і повним приводом, цей універсал також має багажник об’ємом 610 літрів.

Acura TSX
Acura TSX другого покоління (2009-2014) пропонує відмінний баланс між продуктивністю і комфортом. Цей компактний спортивний седан, заснований на європейській версії Honda Accord, доступний також у кузові універсал. Оснащений двигуном об’ємом 2,4 літра і механічною коробкою передач, TSX залишається надійним і приємним в управлінні автомобілем.

Volkswagen Golf Alltrack
Volkswagen Golf Alltrack – це універсал з елементами кросовера, що пропонує повний привід і підняту підвіску. Оснащений бензиновим двигуном об’ємом 1,8 літра і потужністю 170 к.с., Alltrack поєднує в собі практичність і зручність.

Volvo V50
Volvo V50 – це компактний універсал, відомий своєю безпекою та практичністю. Оснащений турбованим п’ятициліндровим двигуном об’ємом 2,5 літра та повним приводом, V50 залишається надійним автомобілем навіть за високих пробігів.

Recent Posts

Як продовжити життя АКПП в автомобілі та уникнути дорогого ремонту

Трансмісія - один із найважливіших і найдорожчих елементів у сучасному автомобілі. Особливо проблемною є автоматична…

24.10.2024

В Україні різко скоротилася кількість викрадень авто: які моделі та де найчастіше крадуть

У 2024 році кількість викрадень транспортних засобів в Україні значно скоротилася. Як повідомляє сервіс Опендатамедіа…

24.10.2024

Жінки-таксисти: стало відомо, наскільки зросла їхня чисельність під час війни

Ще недавно жінки-таксисти були свого роду «екзотикою» в Україні, але поступово ситуація змінюється на краще.…

24.10.2024

Популярний в Україні японський автобренд відкликає понад 700 000 авто через загрозу загоряння

Японська компанія Honda оголосила про відкликання 720 000 автомобілів різних моделей, випущених за останні роки.…

24.10.2024

Злодії їх ненавидять: десять автомобілів, які найскладніше викрасти

Останнім часом в Україні почастішали випадки викрадень автомобілів. Найчастіше це пов'язано з війною, оскільки левова…

24.10.2024

Заберуть автомобіль і права: водіям нагадали про покарання за «неправильні» фари

Кожен автомобіліст сам підлаштовує свій транспортний засіб так, щоб йому було максимально комфортно ним керувати.…

24.10.2024