Статті

Назвали п’ять популярних автомобілів з найгіршою якістю салону

Якщо ви проводите в автомобілі багато часу якість салону повинна мати для вас не останнє значення. Кермо, що стирається, сидіння, кнопки, що заїдають, та оздоблення, що відвалюється, – все це не додає оптимізму під час щоденної їзди. Причому нерідко буває так, що сам автомобіль непоганий, надійний і продуктивний, а ось салон виконаний не найкращим чином. Автори YouTube-каналу “Експерти гаражів” склали власний антирейтинг таких авто.

Toyota Camry XV50
Легко пошкоджується пластик на передній панелі, швидко зношується тканина на сидіннях. У салоні можна помітити скрипи та люфти вже через кілька років експлуатації.

Nissan Pathfinder
Жорсткий пластик позбавляє салон усіх відчуттів преміальності. Тканина на сидіннях швидко забруднюється і погано чиститься. На кермі та важелі КПП у перші роки з’являються потертості та подряпини.

Chevrolet Cruze
Дешевий пластик на передній панелі голосно тріщить при натисканні, а оббивка сидінь з еко-шкіри швидко втрачає привабливість. Кнопки швидко стираються вже протягом першого року.

Mitsubishi Outlander
Низькоякісний пластик на дверях легко затирається і дряпається. Шкіряні елементи рульового колеса та важеля КПП швидко зношуються.

Hyundai Sonata YF
Пластик на передній панелі швидко тьмяніє, як і хромовані елементи. Шкіряна оббивка сидінь розтягується і втрачає форму.

Recent Posts

Назвали кращі дизельні кросовери та позашляховики прямоо зараз

Дизельні автомобілі, незважаючи на домінування бензинових моделей і зростаючу популярність електрокарів, все ще мають значну…

25.09.2024

Легендарна модель Volkswagen залишає європейський ринок: чим її замінять

Хетчбек Polo, багаторічний лідер продажів німецького концерну Volkswagen, залишає європейський автомобільний ринок, пише Autocentre. Модель…

25.09.2024

Ціни тануть на очах: п’ять надійних американських авто, які краще купувати з пробігом

Купівля нового автомобіля - це майже завжди втрата грошей. Значна частина моделей втрачають понад 20%…

25.09.2024

Чому двірники залишають розводи на лобовому склі і як вирішити цю проблему

Водії в Україні часто стикаються з ситуацією, коли склоочисники починають гірше виконувати свою функцію і…

25.09.2024

П’ять найгірших автомобілів за якістю салону просто зараз

При виборі автомобіля українці найчастіше орієнтуються на ходові характеристики або надійність транспортного засобу. Однак такий…

25.09.2024

Суха гниль на автомобільних шинах: як водієві впоратися з цією прихованою загрозою

Термін служби автомобільних шин обмежений не тільки кілометражем або активністю водія, а й впливом зовнішніх…

25.09.2024