Статті

Маск брудно помстився блогеру за критику Tesla Cybertruck

Пристрасний шанувальник продукції автомобільного бренду Tesla, відомий блогер Lamar MK, став жертвою брудної помсти з боку власника компанії Ілона Маска після того, як публічно розкритикував його новий електричний пікап Cybertruck. Мільярдер почав робити капості своєму фанату у власній соцмережі «X» (раніше – «Твіттер»), пише Futurism.

Читайте також:

Де будують найкращі дороги у світі та чому водії все одно ними незадоволені

Десять опцій в автомобілі, з якими можна продати машину швидше і вигідніше

Десять найнадійніших моделей Lexus з пробігом прямо зараз

Неприємності у Lamar MK з’явилися після того, як він розповів передплатникам про те, що після довгоочікуваної покупки Cybertruck пікап швидко зламався. Коли блогер здав автомобіль на ремонт за гарантією, йому видали на заміну аналогічну модель, яка також майже відразу зламалася. Блогер став писати про це у своєму X-акаунті і через деякий час виявив, що кількість переглядів його публікацій різко скоротилася.

Американець підкреслює, що опубліковані пости не показуються не тільки в стрічці рекомендацій іншим користувачам, а й навіть його власним підписникам. Записи, які раніше збирали десятки або навіть сотні тисяч переглядів зараз ледь збирають 100-200 показів. Lamar MK звернув увагу, що ті ж публікації в інших соцмережах, як і раніше, актуальні й затребувані, а ті користувачі, які роблять репост його записів миттєво збирають на них перегляди. Блогер продовжує залишатися фанатом Tesla і шукати причину свого тіньового бана не в критиці бренду, хоча і допускає, що це мало місце бути.

У минулому Ілон Маск не раз був викритий у дріб’язковій мстивості. Зокрема, після критики українців на свою адресу за неоднозначні коментарі щодо повномасштабного вторгнення РФ з’ясувалося, що в X з’явилися алгоритми, які скорочують кількість показів у соцмережі тем, пов’язаних з Україною, а пости українських користувачів обмежували в показах для користувачів з інших країн.

Recent Posts

Новий нахабний прийом автозлодіїв: чому водія має насторожити розбите яйце на лобовому склі

Побачивши на своїй машині розбите куряче яйце, автомобіліст, найімовірніше, вирішить, що став жертвою звичайних хуліганів.…

27.09.2024

Терміново помийте автомобіль: кому з водіїв загрожує штраф 1190 гривень за брудне авто

Вважається, що догляд за власним автомобілем - особиста справа автовласника. Але іноді за брудне авто…

27.09.2024

Щоб не втрапити в халепу: патрульний пояснив, де водій має розміщувати аптечку та вогнегасник в автомобілі

Як відомо, кожен український автомобіліст повинен мати у своїй машині медичну аптечку та придатний до…

27.09.2024

Кращі електромобілі: ТОП-10 моделей для купівлі прямо зараз

Електромобілі продовжують набирати популярність, і ринок постійно поповнюється новими моделями, пропонуючи рішення практично для будь-якого…

26.09.2024

Пластикові накладки на кузов: користь чи загроза?

Сучасні автомобілі продовжують еволюціонувати, не тільки в плані технологій, а й з точки зору дизайну.…

26.09.2024

11 гаджетів, які нададуть старому автомобілю нового дихання

В умовах зростаючих цін та економічних труднощів купівля нового автомобіля може здаватися розкішшю. Автомобільні ринки…

26.09.2024