Статті

Дев’ять найгірших автомобілів для зрілих водіїв і які моделі краще купити замість них

Зрілі водії мають свої уподобання в автомобілях, навіть, якщо вони самі того ще не розуміють. Деякі машини просто не підходять для їзди людям певного віку, хоча й можуть здаватися привабливою покупкою. Насамперед це стосується витрат на обслуговування, надійності комфорту тих чи інших моделей. Експерти видання GO вивчили ринок і виділили десять найгірших автомобілів, за кермом яких тільки неможливо уявити досвідченого автомобіліста у віці.

Nissan Altima
Дуже привабливий седан зі своїми перевагами, але недоліки тут набагато вагоміші. Експерти радять остерігатися моделі, особливо з безступінчастою трансмісією (CVT), яка може вийти з ладу в будь-який момент.

Chevrolet Cruze
Компактний седан доступний лише на вторинному ринку має цілу низку недоліків. Найчастіше йдеться про поломки датчиків, витоки рідин або перебої в роботі кондиціонера.

Ford Mustang
Можливо, ви все життя збирали на Ford Mustang і в зрілому віці, нарешті, виявилися близькими до своєї мрії. Але про купівлю цього автомобіля слід подумати двічі, оскільки це одна з найбільш ненажерливих моделей на ринку.

Chrysler 300 або 200
Повнорозмірний седан із вельми стильним дизайном має жахливу репутацію щодо надійності та витрати палива.

Land Rover Range Rover
Комусь може здатися вдалою ідея купити в зрілому віці Range Rover, але тоді вам варто бути готовим до частих поломок і дорогих ремонтів.

Chevrolet Suburban
Чому б зрілому водієві не купити повнорозмірний комфортний позашляховик з великою місткістю і відмінною прохідністю? Але для вас він стане справжньою чорною дірою. Не тільки через величезні витрати на паливо, а й через часті та дорогі ремонти.

Mitsubishi Mirage
Цілком доступний і симпатичний автомобіль може здатися хорошим вибором, але це лише на перший погляд. Незабаром може з’ясуватися, що цей автомобіль є суцільним головним болем через крихкість внутрішніх конструкцій і дорогий ремонт.

Fiat 500L
Ця модель дуже «спритна» і компактна, але має величезну кількість проблем із витоками мастила, надійністю зчеплення та продуктивністю інформаційно-розважальної системи.

Dodge Journey
Ці моделі були зняті з виробництва у 2020 році, але досі часто зустрічаються на «вторинному ринку». Все тому, що власники відчайдушно намагаються їх позбутися. Journeys зроблені дешево і страждають від проблем із двигуном, підвіскою та кондиціонером.

Замість наведених моделей зрілим водіям рекомендується звернути увагу на такі надійні та економічні моделі, як Toyota Corolla, Honda Civic, Hyundai Elantra, Mazda3, Kia Soul, Toyota Camry і Subaru Impreza.

Recent Posts

Чорні скриньки в автомобілях: свідок, якого неможливо підкупити

З 7 липня 2024 року всі нові автомобілі, що продаються в країнах Європейського Союзу, мають…

04.10.2024

Врятуйте двигун: чотири способи захистити автомобіль від забрудненого палива

Кожен автомобіліст знає, що автомобіль - одна з найдорожчих речей, яку ми купуємо, а його…

04.10.2024

Не доводьте до біди: сім правил безпечного водіння в нічний час

Нічна їзда пов'язана з цілою низкою загроз, які українські автомобілісти нерідко ігнорують. Як наслідок -…

04.10.2024

Навіщо восени натирати картоплею лобове скло автомобіля: так роблять досвідчені автомобілісти

З приходом осені в Україні впала температура і збільшилася вологість. У таких умовах багато досвідчених…

04.10.2024

Українським водіям загрожує нова заборона: на яких автомобілях не можна буде їздити

Незабаром на дорогах України може з'явитися нова заборона для автовласників. Верховна Рада готується розглянути законопроєкт,…

04.10.2024

Перевірте свої права: водіїв штрафують на 3400 гривень за неправильну категорію

З початку цього року українські водії стикаються з новими штрафами за помилки, пов'язані з категоріями…

04.10.2024