Categories: Статті

Як дилери обманюють покупців в автосалонах

Дилери примудряються дурити своїх клієнтів різними методами, наживаючись на незнанні автолюбителів. Автомобільні експерти вирішили скласти ТОП найпопулярніших хитрощів, якими виманюють зайві гроші при купівлі транспортного засобу.

При придбанні нової машини варто звертати увагу на ціноутворення. Рекламні ціни і невиправдані знижки можуть виявитися лише приманкою для довірливого клієнта.

Не можна вірити тому, що певної моделі в салоні немає, і ні в якому разі не слід погоджуватися на замовлення автомобіля, вносячи для цього аванс. Якщо ви погоджуєтеся на покупку цього транспорту і передоплату, салон згодом може збільшити ціну, аргументуючи це зміною курсу валют, підвищенням цін виробником або іншими факторами.

Автомобілі зі знижками можуть мати дефекти, про що зобов’язані повідомляти співробітники автосалону.

Слід насторожитися, якщо дилер пропонує клієнту купити опцію підтримки на дорогах, яка насправді повинна надаватися безкоштовно багатьма компаніями.

Дилери зацікавлені в тому, щоб клієнт зробив покупку, тому багато хто пропонує “нульове” техобслуговування в подарунок. Слід знати, що ця процедура необов’язкова для більшості сучасних автомобілів.

Також зустрічались випадки, коли разом з машиною пропонують путівку на відпочинок безкоштовно, але часто в неї входить тільки проживання в готелі, а все інше має сплатити клієнт.

Джерело: Автолюбителі

Recent Posts

Механік розкрив секрети, які роблять КПП в автомобілі «невбиваною»

Трансмісія в автомобілі є одним із найбільш крихких і дорогих компонентів. Саме тому експерти завжди…

22.09.2024

Арешт рахунків і конфіскація: що буде, якщо не платити штрафи ПДР

Адміністративні штрафи в Україні є найпоширенішим видом покарання водіїв за порушення ПДР. Водночас деякі водії,…

22.09.2024

270 тисяч штрафу: де водіям заборонено їздити за кермом у куртці

З приходом осені погода почала псуватися, змушуючи водіїв одягатися тепліше. Однак іноді неправильний гардероб може…

22.09.2024

Штраф 340 гривень: де в Україні тепер не можна зупиняти автомобіль

ПДР в Україні постійно оновлюються, часом навіть залишаючись поза увагою значної частини автомобілістів. Наприклад, багато…

22.09.2024

Нові обмеження для автомобілістів: кому і де тепер потрібні дозволи на проїзд

Тимчасове обмеження на пересування транспортних засобів і приватних осіб з числа представників громадських, благодійних та…

22.09.2024

Не Toyota і не Honda: названо найнадійніший кросовер 2024 року

Автолюбителі вже звикли, що звання найнадійніших автомобілів між собою останніми роками розігрують представники японських брендів…

21.09.2024