Categories: Статті

Названі 3 надійні авто, які практично не ламаються

На сьогоднішній день на вторинному ринку є безліч пропозицій на різний смак і гаманець, проте вибрати відповідну модель, інколи, дуже складно.

Автоексперти назвали ТОП-3 надійних авто, які практично не ламаються.

Відкриває рейтинг восьме покоління Honda Civic. Автомобіль має привабливу, навіть за сучасними мірками, зовнішність і відмінний салон. Інтер’єр Civic, незважаючи на роки, залишається стриманим і не віддає старовиною. Багато власників відзначають величезний бардачок, безліч ніш під різноманітні дрібниці, а також зручне розташування кнопок і органів управління.  Особливою надійністю славиться 1,8-літровим атмосферний двигуном потужністю 140 к.с..

Седани Toyota Corolla завжди користувалися попитом в Україні і тому знайти гідний екземпляр на «вторинці» цілком реально. Corolla E150 має досить тонке ЛФП і тому дивуватися сколам і «рижикам» на капоті і колісних арках не варто, але якщо автомобіль не брав участі в серйозних ДТП, то осередки корозії і гниття знайти навряд чи вдасться. Найпоширенішими є екземпляри, обладнані 1,6-літровим 124-сильними атмосферними агрегатами 1ZR-FE. Ланцюговий двигун з алюмінієвим блоком, чавунними гільзами і розподіленим уприскуванням при своєчасному обслуговуванні може проходити без особливих поломок 350-400 тисяч кілометрів. Як і у випадку з Civic, слід обходити стороною роботизовану коробку передач. Найнадійнішою коробкою вважається «механіка».

Чеський автомобіль Skoda Octavia пропонувався в практичному кузові ліфтбек і універсал. Skoda Octavia полюбилася покупцям за свою надійність, просторий салон і витривалість. Нерідко ці автомобілі можна зустріти в таксі, що також підкріплює славу міцної і невибагливою машини. Одним з найбільш популярних двигунів для Octavia A5 на «вторинці» є 1,6-літровий 102-сильний «атмосферник» – це досить надійний агрегат. Також можна зустріти варіанти з турбомоторами TSI об’ємом 1,4 і 1,8 літра на 122 і 152 к.с. відповідно. Вибираючи трансмісію, слід віддавати перевагу МКПП або «автомату», які не доставляють особливих проблем при експлуатації, а ось роботизовану DSG варто обходити стороною.

Recent Posts

Терміново перевірте лобове скло: за що в Україні можуть незаконно позбавити прав автомобіліста

Юристи б'ють на сполох через почастішання випадків незаконного притягнення водіїв за одне дріб'язкове порушення. Деяким…

04.05.2024

Зміни в ПДР-2024: з 4 травня водіям потрібно встановлювати нові розпізнавальні знаки

Іноді зміни в ПДР в Україні проходять повз увагу водіїв, що потім створює масу непорозумінь…

04.05.2024

6 фраз, які поставлять на місце патрульного під час зупинки автомобіля

У разі зупинки автомобіля поліцейськими, останні іноді можуть поводитися грубо або зухвало, провокуючи водія на…

04.05.2024

Механік назвав 6 речей, які категорично не можна робити з власним автомобілем

Практично кожен автовласник хотів би, щоб його машина служила йому якомога довше. Однак довговічність автомобіля…

04.05.2024

Водіям розповіли, як значно заощадити на паливі, використовуючи “правильні” шини

Зі зростанням температури літо приносить не тільки радість від сонячних днів, а й особливі вимоги…

03.05.2024

Водіям розкрили “секретну” літню функцію автомобільного брелока

Водії, які володіють автомобілями з центральним замком, можуть відкрити для себе нову функцію, яка допоможе…

03.05.2024