Categories: Статті

Назвали найкращі автомобілі на думку покупців: відрізняються надійністю і якістю

Американська організація Consumer Reports оприлюднила рейтинг кращих автомобілів, заснований на відгуках власників, передає «Твоя МАШИНА» .

Щороку аналітики проводять оцінку понад 250 моделей, які продаються в США. Кінцевий список складається за результатами тестів і опитувань покупців. Рейтинг будується за чотирма критеріями: надійність, безпекf, задоволеність водіїв і екологічність.

Цього року переможцями стали Mazda (80 балів) і BMW (78). Замикають першу трійку Subaru (76) і Porsche (76). Honda піднялася на 10 рядків і посіла разом з Lexus (75) п’яте місце.

Також в десятку кращих пробилися американські марки Chrysler (74) і Buick (72). Вони пройшли так високо всього другий раз за всю історію досліджень завдяки відгукам власників машин. Люксові марки Genesis (66) і Lincoln (53) опустилися нижче, ніж в минулому році, через недостатню надійність. Останні місця дісталися Alfa Romeo (44), Land Rover (46), а також Mitsubishi (46) і Jeep (48).

Крім представленого рейтингу також вибираються самі надійні моделі в кожному сегменті. В цьому році Mazda CX-30 стала найкращим субкомпактним кросовером. Серед компактних автомобілів виділилася Toyota Corolla, а Toyota Camry стала першою в сегменті середньорозмірних седанів. Subaru Forester вже восьмий рік поспіль є кращим компактним кросовером. І ще одна модель Subaru перемогла в змішаній категорії позашляхових універсалів.

Якщо розглядати гібридні авто, то кращою стала Toyota Prius. Kia Telluride посіла перше місце серед трьохрядних позашляховиків. Кращим пікапом обрана Honda Ridgeline. Lexus RX став найкращим середньорозмірним преміальним кросовером. І найкращим електромобілем стала Tesla Model 3.

Recent Posts

Найкращі компактні кросовери: названі ТОП-7 моделей для покупки у 2024 році

Сучасний ринок автомобілів пропонує різноманітні компактні кросовери, які поєднують у собі елементи стилю позашляховика та…

27.04.2024

Механік розповів, що категорично не можна мити в автомобілі

Догляд за автомобілем є обов'язковим елементом його експлуатації, якщо ви хочете, щоб транспортний засіб служив…

27.04.2024

Чому машина погано заводиться в дощову погоду: названо причини

Останніми днями в Україні встановилася дощова погода. У цей період автомобілісти можуть зазнавати труднощів із…

27.04.2024

Найкращі автомобілі з повним приводом: ТОП-10 вседорожніх моделей

Вибір правильного автомобіля з повним приводом може бути ключовим рішенням для тих, хто шукає надійний…

27.04.2024

Водіям розповіли, як скоротити витрату палива в автомобілі за лічені хвилини

Водіям автомобілів пропонується простий і ефективний спосіб знизити витрату пального своїх автомобілів всього за кілька…

27.04.2024

Ручник на смітник: чому в автомобілях скоро перестануть ставити важіль стоянкового гальма

У світі автомобілів відбуваються постійні зміни, і однією з них стає дедалі поширеніше застосування електронних…

27.04.2024