Статьи

5 старих автомобілів, які після тюнінгу дадуть фору сучасним суперкарам

Авторинок постійно поповнюється новими моделями і втрачає старі. Однак автомобілі з великою історією ще можуть дати фору новинкам. «Твоя МАШИНА» представить п’ять легендарних авто, які при правильному тюнінгу можуть позмагатися з сучасними моделями.

1. ВАЗ-21013

Такий ось гібрид створили на базі ВАЗ-21013, додавши деталі від трьох машин: передній сегмент – від Daewoo Nexia, бампер – від ВАЗ-2115, а задні ліхтарі від ВАЗ-2108. Кузов став плавним, обтічним і додав аеродинамічності машині. Хоча технічне оснащення залишилося недоторканим.

2. «Копійка»

Тут поєднали ВАЗ-2101, «Копійку» і, на подив, BMW E46, від якого взяли деталі для внутрішнього простору і підвіски. Під капотом знаходиться 2,8-літровий мотор на 190 к.с. Салон оброблений шкірою, також він отримав кермо від того ж BMW E46. А ось на бічних дверях встановлені оригінальні ручки від ВАЗа.

3. «Нива»

«Нива» часто стає полем для експериментів. Але тюнинг за допомогою деталей Mercedes-Benz S-Class W222 до цього ще ніхто не робив. Дизайн майже не змінили, з’явилися тільки широкі колеса, оновлена ​​радіаторна решітка і закруглені форми кузова. Також від Mercedes-Benz S-Class W222 машині дісталася велика частина деталей салону, включаючи кермо і віртуальну приладову панель.

4. ЗАЗ-968М

Досить рідко ЗАЗ-968М піддають такому агресивному тюнінгу. При модернізації авто використовувалися раздатка, мости, коробка передач і силова установка від УАЗа. Автори хотіли зробити машину для будь-якого бездоріжжя. Як видно, у них вийшло.

5. «Запорожець»

Білоруські умільці перетворили «Запорожець» в справжній спорткар. ЗАЗ-968 був схрещений з Porsche Boxster S, в результаті вийшов кабріолет з радянськими фарами і задніми ліхтарями. Також машина має м’який складний дах. Але не тільки зовні автомобіль схожий на спорткар: двигун машини дозволяє розвинути 100 км / год за 6 секунд.

Recent Posts

12 марок автомобілів з найгіршою надійністю просто зараз

Під час вибору як вживаного, так і нового автомобіля, надійність завжди виходить на перший план.…

06.10.2024

Шість автомобілів, на які обрушаться ціни прийдешньої зими

Аналітики автомобільного ринку з проекту Kelley Blue Book звернули увагу на стабільне падіння цін на…

06.10.2024

Вразливість автомобілів Kia: як не дати викрадачам нею скористатися

В автомобілях популярної в Україні корейської марки Kia виявлено критичну вразливість штатної системи Kia Connect,…

06.10.2024

Механік дав водіям важливу пораду, як подвоїти термін служби автомобіля

Кожен автовласник хотів би, щоб його машина служила йому якомога довше. Існує маса маловідомих прийомів,…

06.10.2024

Які автомобілі обирають українці: ТОП-10 популярних моделей прямо зараз

За підсумками вересня стали відомі автомобільні уподобання українців. Асоціація «Укравтопром» опублікувала ТОП-10 найпопулярніших легкових автомобілів…

06.10.2024

Влипнете в халепу: назвали нову небезпеку під час купівлі автомобілів зі США

Останніми роками в Україні стало популярним купувати вживані автомобілі зі США. Часто такі машини з…

06.10.2024